BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

1 feb Balayage bij BrainWash

Geplaatst op 07:51 uur in Blog, Kleuren, NieuwsDelen

We kunnen het ons al bijna niet meer voorstellen, maar ooit waren highlights een enorme innovatie op kleurgebied. Inmiddels zien we steeds meer verschillende kleurtechnieken voorbij komen en met name de balayage is ongekend populair.

Wat is een balayage?
De balayage komt tot stand door babylights, painting- en balayage technieken in één behandeling te combineren. Het balayage effect geeft in de lengten en uitlopend naar de punten een steeds lichter wordend kleur effect. Het painting effect zorgt op zijn beurt voor een mooie overgang tussen de verschillende kleuren en de babylights zorgen ervoor dat de aanzet (naar wens) op een natuurlijke wijze gehighlight wordt.

We blijken massaal te vallen voor dit ‘sun kissed’ kleureffect en bij BrainWash snappen we wel waarom. Geverfd haar ziet er dankzij de balayage techniek nog steeds heel natuurlijk uit en hoeven ons ook niet meer te storen aan die vervelende uitgroei. Bovendien is een balayage zeer gemakkelijk bij te houden! De balayage techniek valt toe te passen op alle haarkleuren: er zal gebruik gemaakt worden van een haarverf in lichtere tinten dan je eigen haarkleur. Wij adviseren om met je haarstylist te bespreken welke afwisselende tinten het beste bij jou passen.

Zoals je van ons gewend bent, betaalt iedereen een vast bedrag voor een balayage (€60,-) bij BrainWash. Indien gewenst is het uiteraard ook mogelijk om je behandeling uit te breiden als je bijvoorbeeld voor mooie koele as tinten wil gaan. Bespreek de mogelijkheden in de salon en voor je het weet loop jij ook met een prachtige balayage!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert