BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

30 mei Je haar beschermen tijdens het zwemmen

Geplaatst op 12:09 uur in Blog, Producten, Tips, WassenDelen

Het mooie weer dient zich weer aan en wij kunnen ons goed voorstellen dat je dan ook de zon en het water opzoekt. Maar al dat chloor en zeewater doet jouw haar helaas meer kwaad dan goed, vooral als je haar net geverfd is. Om jouw prachtige geverfde lokken zo mooi mogelijk de zomer door te krijgen, hebben wij wat tips voor je:
1. OLIE

Voordat je in het zwembad springt, smeer dan je haar eerst in met een beschermende olie van Keune. Deze weldadige haarolie beschermt je lokken en voorkomt dat het uitdroogt.

2. VÓÓR HET ZWEMMEN

Spring vóór het zwembad nog even onder de douche en maak je haar goed nat. Zo absorbeert jouw haar namelijk minder chloor! En als je klaar bent met zwemmen, spring dan lekker nog een keer onder de douche.

3. TREATMENT

Kies voor een crème of treatment die je aanbrengt, zodat jouw haren niet vervagen door de zon of door het chloor. Kies er eentje die jouw kleur behoudt en ondertussen ook goed je haar moisturized.

4. FILTERS

Haarproducten met een UV-filter zorgen ervoor dat jouw haren goed beschermd zijn tegen zon, zeewater en chloor. Breng ze aan vóór of na het zwemmen, zodat jouw haren nog steeds prachtig hun kleur behouden.

5. UPDO

Ga voor een leuke bun of een mooie vlecht en probeer je haar zoveel mogelijk uit het water te houden. Je ziet er niet alleen geweldig uit, ook blijft jouw haar zo perfect beschermd.

6. SHAMPOO

Schroom niet om een shampoo te gebruiken bij de douches van het zwembad. Zo spoel je het chloor of zeewater uit je haar en blijft het schoon en gehydrateerd.

7. HAARMASKER

Voor de ultieme verzorging van jouw haren tijdens de summer days kun je het beste kiezen voor een haarmasker. Als je na het zwemmen slechts een beetje van het masker aanbrengt in je puntjes zul je merken dat jouw haar er de hele zomer tegenaan kan!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert