30 juni 2024

30 juni is de dag van de kapper. De dag waarop we onze kappers even extra in het zonnetje zetten. Mandy, al 17 jaar kapper bij BrainWash, vertelde ons haar kappersverhaal. Wat zij zo bijzonder vindt aan dit vak lees je hier.

“Ik was erbij vanaf het allereerste begin van BrainWash in Breda. In 2006 opende daar de salon en ben daar als leerling begonnen.

Het testknippen was superspannend, maar hey, ik werd aangenomen! Ik ben daar in 17 jaar van leerlingkapper naar salonleiding gegroeid.

Maar toen kwam helaas corona, waardoor er natuurlijk veel veranderde. Doordat er collega’s waar ik al 10 tot 15 jaar mee werkte, vertrokken en dichter bij huis gingen werken, kreeg ik het ook in mijn bol. Ik moest wat anders gaan doen. Zo gezegd, zo gedaan. Na een opleiding ben ik aan de slag gegaan als administratief medewerker.

Ik was er al snel achter: werken achter een computer is niet mijn ding. Ik wilde creatief bezig zijn, bewegen en gezellig kletsen met collega’s en klanten.

Het heeft me goed gedaan om er even tussenuit te gaan. Zeker omdat ik nu zonder twijfel kan zeggen dat mijn passie echt ligt bij het verzorgen van haren. BrainWash nam me met open armen terug, en daar ben ik nog steeds heel blij mee!”

Wil jij ook #werkenbijBrainWash? We zijn bij veel salons in op zoek naar kappers! Van leerlingkappers tot ervaren kappers. Solliciteer nu en sluit je aan bij een geweldig team!