Een persoonlijke nieuwjaarswens van onze directeur!

01 januari 2021

Het jaar 2020 zal niemand snel vergeten. Wat was het heftig! De coronacrisis heeft impact op iedereen. Ook binnen BrainWash heeft het gezorgd voor de nodige veranderingen en een nieuw beeld op de toekomst. Mark Hogenelst, Operationeel directeur van BrainWash Kappers, richt zich graag persoonlijk tot al onze klanten om hen te bedanken voor hun steun het afgelopen jaar en te vertellen dat we in 2021 met nog veel mooie ontwikkelingen aan de slag gaan.

Beste klant,

Na een bewogen jaar met een historisch einde in lockdown, spreken we hierbij graag onze oprechte dank uit, voor je begrip voor alle veranderingen en je loyaliteit!

De grootste verandering was wel van knippen zonder afspraak naar “online inchecken”. Gelukkig krijgen we veel positieve reactie op de met name onze “fast check-in” die onze nieuwe “digitale wachtrij” is. Je wacht nu thuis in plaats van in de salon!

Na dit bijzondere jaar kijken we bij BrainWash graag vooruit! Want ondanks alle tegenslagen rondom COVID-19 zijn we als kappersformule vol in ontwikkeling.

BrainWash in 2021

We beloven dat 2021 heel veel moois gaat brengen, waarbij het woord spectaculair niet overdreven is! Meer dan ooit gaan wij betekenis geven aan het begrip ‘’waar voor je geld’’!

De missie voor BrainWash is: ‘’Iedereen mooi geknipt en mooi gekleurd voor een mooie prijs’’. Wij blijven bij de essentie: een kapper zonder poespas, zonder onnodige extra’s en geen verrassingen, een kapper die het jou zo makkelijk mogelijk maakt!

Namens iedereen bij BrainWash Kappers wil ik van deze gelegenheid gebruik maken je veel gezondheid, liefde en plezier toe te wensen voor de komende feestdagen en 2021! We kunnen niet wachten tot het moment dat we je weer mogen verwelkomen in onze salons.

Met vriendelijke groet,

Mark Hogenelst Operationeel directeur

 

 

Mark Hogenelst,

Operationeel Directeur