BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

2 jun Bridesmaids hair

Geplaatst op 13:02 uur in Blog, StylenDelen

Wedding bells are ringing! Stapt jouw bestie binnenkort in het huwelijksbootje? Dan weet je wat jou als bruidsmeisje te doen staat. Naast ervoor zorgen dat de grote dag zorgeloos verloopt en het bieden van morele steun aan de bruid(zilla), moet jij er tiptop uit zien! Misschien is jouw jurk niet je eerste keus… let it be. Deze is toch niet te zien op je selfies. Sluit een compromis en zorg dat je over één ding de controle houdt: je hairdo! Uit deze 8 lovely coupes kun je vast wel een winnaar kiezen. 

#Messy bun
Regel nummer 1: steel nooit de spotlight van de bruid! Rock een nonchalante knot alsof deze snel bij elkaar is gestoken.. but we know better. 😉


#Side waves
Draag jij je haar het liefst los, maar wil je het toch nét iets anders voor de grote dag van het bruidspaar? Maak dan wavy curls en draag het naar één kant. Finish de look met een mooie parelpin! Ook handig om je lokken mee ‘in control’ te houden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ready for you Cannes. 💘

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op


#ballerina bun
Classy but sassy! Hoe fancier de bruiloft hoe chiquer het haar. Deze look past perfect bij een black-tie wedding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Who wants to see more UPDO tutorials ❓❓ Hair by @natalieannehair using @natalieannehaircare Model @katya.harvey 🔥🔥 Makeup by @thanhtheman

Een bericht gedeeld door N A T A L I E A N N E (@natalieannehair) op


#red carpet curls
Met deze Hollywood look zit je sowieso goed! Verdeel je lokken in kleine gedeeltes en krul ze in dezelfde richting. Kam ze vervolgens uit tot grote golven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Double smile for Cannes this year 🇫🇷 Bisous, till next year! #cannesfilmfestival

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op


#flower details
Gaat de bruid voor een flowercrown? Kies dan voor een matchy look en steek een aantal liefelijke bloemetjes in je updo. Hiermee geef je elke coupe een romantische touch!


#boho braid
Heeft het bruidspaar gekozen voor een bohemian thema? Dan kun je niet om deze vlecht heen! Upgrade dit kapsel eventueel met bloemen of een mooie strik in de kleur van je jurk. Én vergeet niet een paar lokken nonchalant los te laten hangen.


#ponytail
Wil jij graag het bruidsboeket vangen? Ga dan voor een fluffy ponytial! Met deze staart zullen je haren zeker niet in de weg zitten wanneer je duikt naar je eigen liefdesgeluk.

Zeg jij ja tegen een van deze hairdo’s? Ook bij onze BrainWash salons kun je terecht voor de styling van je coupe. Houd er wel rekening mee dat je geen afspraak kunt maken dus wees optijd en loop van te voren al een keer binnen om je kapsel te bespreken. Onze stylisten helpen je graag! 

Tip: tot 30 juni kun je voor maar €10,- een zomervlecht en styling laten zetten in al onze BrainWash salons!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert