BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

14 apr caredeal 

Geplaatst op 17:45 uur in Blog, Producten, Tips, WassenDelen

When your hair looks good you can deal with anything! Daarom hebben wij deze maand een aantrekkelijke caredeal. Iedereen die een kleur- of knipbehandeling neemt bij een van onze BrainWash salons mag zichzelf verwennen met een verzorgend haarmasker van €5,- nu voor maar €2,50! 

Vooral als je met droog, stug of pluizig haar rondloopt is deze deal preciés waar jouw lokken naar snakken. Een verzorgend én voedend masker kan zorgen voor een behoorlijke haarmetamorfose. En.. happy Hair, happy you! 

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende haarmaskers en dat is maar goed ook! Elke haardos heeft namelijk een eigen karakter en daarom ook gespecificeerde verzorging nodig. Wanneer jij jouw coupe trakteert op onze caredeal wordt je haar behandelt met een masker dat past bij jouw haartype. Heb jij net een nieuwe kleur laten zetten dan kiezen we voor een masker dat zorgt voor een optimaal kleurbehoud. Heb jij beschadigd haar? Dan gaan we voor een crème met ingrediënten die de nadruk leggen op het herstel van je lokken. Wij hebben voor elk haar wat wils! 

Je kunt tot 30 april in ál onze BrainWash salons profiteren van deze actie. Loop jij aanstaande week nog bij ons binnen? Dan zorgen onze stylisten ervoor dat je hairdo er op zijn paasbest uit zal zien!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert