BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

5 nov Color Flash: kleuren in een flits

Geplaatst op 16:17 uur in Blog, Kleuren, TrendsDelen

Twijfel je over een nieuwe kleur voor je haar? Dan trekt onze Color Flash je in een flits over de streep! Color Flash geeft kleureffecten die elke behandeling uniek maken. Color Flash is beschikbaar in drie verschillende varianten: Boost, Charme en Sweet. Deze kennen elk een individuele techniek en worden uitgevoerd in de bovenpartijen van het haar.

Unieke behandeling
De basis van elke behandeling bestaat uit acht afdelingen die gepaint worden. Doordat elke techniek vanuit zijn eigen afdelingen en eigen paintingtechnieken uitgevoerd worden, ontstaan er kleureffecten die elke behandeling van Color Flash uniek maken.

Van intens tot soft
We bieden je drie verschillende Color Flashes. Zoals de naam al aangeeft levert ‘Boost’ een flinke dosis kleur aan je haar. Dit is dan ook de behandeling met het grootste kleureffect.

‘Charme’ heeft een zachter effect: een kleureffect waarbij je haar naar de uiteinden en punten ten opzichte van de aanzet lichter worden. Het eindresultaat is een mooi en soft kleurverloop.

Ga je voor ‘Sweet’, dan kies je voor een natuurlijk effect. Het eindresultaat geeft natuurlijke kleureffecten in je haar, met een naturel look.

Color Flash is een unieke behandeling die uitsluitend bij BrainWash Kappers verkrijgbaar is. Probeer ‘m nu uit voor de speciale introductieprijs van slechts € 19,50!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert