BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

9 dec December ready?

Geplaatst op 09:17 uur in Blog, Kleuren, Knippen, Tips, TrendsDelen

December is de maand om bij BrainWash kappers langs te gaan! Maar niet alleen omdat je er natuurlijk tiptop uit wil zien voor de feestdagen. Er zitten veel meer voordelen aan een decemberbezoek bij je favoriete salon. Naast dat we het ook heel gezellig vinden om je in 2018 nog een keer te zien. Lees daarom hier waarom je er niet omheen kunt om nog even bij ons langs te komen!

# Relax
Neem nog even een fijn relax momentje voor de feestdrukte. Je hebt vast hard gewerkt in 2018 en moet ook even aan jezelf denken. Bij ons kun je heerlijk ontspannen en even ontkomen aan de decemberstress! Laat je hoofd heerlijk masseren tijdens het haren wassen en neem en lekker kopje thee tijdens je knipbeurt. Enjoy it!

# Party presents
Cadeaustress? Niet nodig, wij hebben namelijk ook hele fijne cadeaus voor onder de boom. Met onze verzorgende haarproducten zit je altijd goed! Je kunt natuurlijk ook jezelf trakteren zodat je tijdens de feestdagen nog kunt genieten van een ontspannen ‘wellness momentje’.

# Get inspired
Zo veel leuke kapsels en maar twee Kerstdagen. Dat betekent keuzestress! Of misschien heb je nog totaal geen idee wat je met je haar gaat doen tijdens de feestdagen. Onze stylisten helpen je graag! Zij kunnen met je brainstormen en weten precies wat jou mooi zal staan.

# Boost
Happy hair, happy life. Een bezoek aan BrainWash geeft je een enorme boost aan zelfvertrouwen! Of je nu gaat voor een heel nieuw kapsel, een andere kleur of alleen je puntjes knipt. Wij zorgen ervoor dat je zult stralen tijdens de feestdagen!

Do we need to say more? Hopelijk zien we je snel in een van onze BrainWash salons!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert