BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

23 dec December treatment

Geplaatst op 13:02 uur in Blog, Producten, Tips, WassenDelen

Is it Christmas already? Kerst is dé gelegenheid om helemaal uit te pakken met een partykapsel. Hiervoor   gebruiken we (begrijpelijk) maar al te graag de föhn, stijl- of krultang. Daarbij komt nu ook nog eens de winterkou om de hoek kijken die je haar extra droog kan maken. Either way, je haar heeft het zwaar te verduren tijdens de feestdagen. Daarom is het belangrijk om, juist nu je haar goed te verzorgen!

Het begint allemaal bij je douche routine. Kies tijdens de winter voor een verzorgende shampoo en conditioner als basis. Gebruik daarnaast af en toe een hydraterend masker; neem een momentje voor jezelf en ga lekker in bad liggen. Gun je haarmasker de tijd om goed in te werken zodat het resultaat optimaal is!

Ga voor extra verzorging door je styling producten met zorg uit te kiezen. Zo is het gebruik van een styling-olie of crème geen overbodige luxe voor je droge winterhaar. Is de aanzet van je haar snel vet? Gebruik deze producten dan alleen in je punten en ben niet té enthousiast met het aanbrengen. Last but not least: bescherm áltijd je haar tegen de hitte van je föhn of krultang.

Conclusie: je haar kan dus wel wat extra verzorging gebruiken. Onze producten kunnen hierbij een handje helpen! Kom langs bij een van onze BrainWash salons. Onze stylisten adviseren je graag bij de keuze voor het juiste haarproduct.

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert