BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

10 apr Haarkleur trends 2018

Geplaatst op 10:08 uur in Blog, Kleuren, TrendsDelen

Toe aan een nieuwe, frisse haarkleur? Maar je bent er nog niet helemaal uit? BrainWash Kappers heeft een aantal haarkleur trends op een rijtje gezet die 2018 zullen gaan domineren! 

Shades of Gold

Afgelopen jaar zagen we al dat de koele tinten langzaam maar zeker wat warmer werden en in 2018 zet deze kleurtrend lekker door. Waar het voorheen niet witblond en zelfs zilvergrijs genoeg kon, zullen we in 2018 toch wat meer goud- en honingblonde lokken voorbij gaan zien komen!

Caramel rosé

Ben je een brunette of heb je zelfs zwart haar? Dan is deze haarkleur geschikt voor jou! Vraag aan onze haarstylisten naar warme carameltinten gecombineerd met een vleugje violet.

Nude

Ben je toch iets meer van de subtiele haarkleuren? Dan is nude jouw keuze uit dit haarkleuren 2018 overzicht! Deze natuurlijke haarkleur matcht perfect met je huidskleur. Nude haar lijkt veel op natuurlijk blond haar, maar het is een neutrale (dus: niet warm en niet koel) haarkleur en dit is unieker dan je denkt!

Blondz

Deze prachtige combinatie van lichtblond en donkerblond geeft meer dimensie aan je haar en geeft het effect van sunkissed hair waar we allemaal naar verlangen in de zomer. Maar waarom wachten? Verven kan ook gewoon 😉

Golden ombre

Goudblond haar met extra blonde punten: subtiel, natural en su-per mooi. Ook deze haarkleur trend uit 2018 laat zien dat ombré hier is om te blijven. En hoe mooi staat dit met een grove slag in het haar?!

 

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert