BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

30 sep Herfst haar inspo

Geplaatst op 15:37 uur in Blog, TrendsDelen

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe coupe. Maar beslissen voor welk kapsel je deze herfst gaat kan moeilijk zijn. Via onze social kanalen hebben we je al een hoop inspirerende kapsels laten zien. In deze nieuwe blog hebben we nog een aantal trends verzameld die mogelijk verantwoordelijk kunnen zijn voor jouw nieuwste coupe. Laat je inspireren!

1. Toasted coconut
Goudlokje is een van de stijliconen van dit najaar. Grapje natuurlijk. Maar gouden lokken zijn wél een van de leading trends dit seizoen en dan met name de trend: toasted coconut. Dit is een trend voor brunettes die op een subtiele manier wat goud in hun leven willen brengen.

2. Shadow hair
We zien het vrijwel terug in iedere haar trend: dimensie. ‘Platte’ kleuren en kapsel worden vermeden en er wordt steeds meer gekozen voor haar met meer diepte en kleur. Een van deze dimensie-trends is shadow hair. Bij shadow haar wordt natuurlijk ogende schaduw naadloos in je haar verwerkt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Apparently my lazy day ponytail is Pinterest-ing, so here it is… in all its rooted glory. {Pinterest: @SheaLeighMills}

Een bericht gedeeld door Shea Leigh Mills (@shealeighmills) op

3. Texture
De schappen staan vol met allerlei producten die je haar meer textuur geven. Niet gek, want dit najaar wordt de stoerdere look met een nonchalantere en gewaagdere structuur steeds populairder. Een fijn product wat jouw haar meer textuur geeft is de Sea Salt Spray van Keune. Deze spray is verkrijgbaar bij iedere BrainWash kapper.

4. 70’s baby
Oude en jonge hippies kunnen dit najaar genieten van de nochi 70’s look. Losse, bouncy krullen compleet met een rommelige scheiding zijn het helemaal deze herfst.

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert