BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

19 okt Herfst-tip: een updo!

Geplaatst op 10:50 uur in Blog, Stylen, TipsDelen

Herfst betekent vallende bladeren, warme truien, lekkere thee én een hoop wind en regen. Om ervoor te zor-gen dat jij toch een mooi kapsel hebt wat nét iets beter blijft zitten deze herfst, verzamelden wij de leukste updo-trends van het moment. Hoe ga jij je haar opsteken?

1 #Ballerinabun
Met of zonder accessoires, de ballerinabun is een lifesaver als je een makkelijk én stijlvol kapsel nodig hebt. Populaire accessoires zijn de stoere bun cuff, de scruncie en de klassieker: de strik.

Instagram Elsa Hosk

2. High pony met scrunchie
De scrunchie is dit jaar een populaire haar-accessoire. Gecombineerd met een hoge paardenstaart zien we deze veelvoudig terug op Instagram, bij celebs en in het straatbeeld. Back to the 90’s!

Instagram Hailey Baldwin

3. Bun met klassieke plukken
Een chique versie van de gemakkelijke knot. Met een paar klassieke plukken transformeer je een nonchalant kapsel naar een glam-look. En oh ja, vergeet de haarspray niet!

Instagram Vanessa Hudgens

4. Sleek bun met scheiding
Strakke kapsels doen het goed dit najaar. We zien deze trend terug komen in glass hair (een vlijmscherpe, shiny bob) maar ook in opgestoken haar. Zo zijn de strakke knotjes met een zij- of middenscheiding een van de updo-trends van dit najaar.

Instagram Kylie Jenner

 

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert