BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

21 jul Holiday products

Geplaatst op 09:00 uur in Blog, Producten, Stylen, WassenDelen

Je mag dan misschien wel op vakantie zijn, but glamour never takes a day off! En zeg nou zelf, je kunt toch nog net iets meer genieten van je holiday wanneer jij je mooie hoofdje niet hoeft te breken over het fixen van je beschadigde lokken. Zorg daarom dat de basis goed is en gebruik de juiste producten om je haar te verzorgen en beschermen tegen de ‘niet zo goede’ effecten van je geliefde zon, zee en strand. Dit zijn dé producten die onze stylisten aanraden om jouw hairdo op vakantie on-fleek te houden!

#Keune Care Sun Shield Shampoo
Blaas je (beschadigde) haar nieuw leven in met de Keune Care Sun Shield Shampoo. Dit goedje zorgt ervoor dat je haar diep gereinigd wordt. Bye, bye chloor, zout en zonnebrandresten! Daarbij wordt élke haarlok tot in de puntjes gehydrateerd, met als eindresultaat: een shiny hairdo die makkelijk te stylen is!

#Keune Care Sun Shield Oil
Gaat de Keune Care Shield shampoo mee op vakantie? Dan moet je ook de haarolie van deze lijn inpakken! Deze producten zijn onafscheidelijk en versterken elkaars werking. Licht beschadigd haar is nog prima te herstellen, promiss! De flinke dosis aan vitamine E en vochtherstellers in deze olie doen wonderen. Ook helpt dit product verdere schade te voorkomen met een beschermingsfactor tegen de UV-straling. 

Met deze Keune producten kun jij dus onbezorgd genieten van je strandvakantie! Do we need to say more? Dat dachten we al. Scoor ze nu bij jouw BrainWash salon. Happy holiday! 

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert