BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

11 nov Is verwarming slecht voor je haar?

Geplaatst op 11:11 uur in Blog, TipsDelen

Nu de dagen weer op hun kortst zijn en we binnenshuis lekker warm bij de kachel verkneukelen, vergeten we dat dit een nadelig effect op ons haar kan hebben. Gelukkig is er wat te doen om een pluizige bos stro op je hoofd te voorkomen!

Veel haarproducten bevatten alcohol als reinigend ingrediënt. Het doet zijn werk prima, maar alco- hol zal je haar alleen maar verder uitdrogen. Ook wanneer je veelvuldig je haar wast kan je haar droger worden. Was je haar daarom beter met lauw water en gebruik daarbij niet teveel shampoo. Shampoo verwijderd namelijk talg van je hoofdhuid, waardoor je haar niet de kans krijgt om weer iets vettiger te worden.

Föhns, krul- en stijltangen zijn soms onmisbaar voor het stylen van je kapsel. Onthoud dat deze producten je haar blootstellen aan zeer hoge temperaturen. Kun je ze koeler afstellen? Dan raden wij je dat bij droog haar aan.

Tips voor binnen en buiten
Hangt er steevast een (te) droge lucht in je huis? Hang dan bakjes met water aan je verwarming. Daarmee beïnvloedt je de luchtvochtigheid en help je je haar. Ga je naar buiten? Zet dan een hippe muts op. Zo krijgt de koude buitenlucht geen kans om je haar verder uit te drogen. En je ziet er nog cool uit door ook!

Verzorg droog haar met de juiste producten. Bij BrainWash vind je een aantal geschikte producten zoals een haarmasker of een goede conditioner. Natuurlijk staan onze medewerkers ook altijd voor je klaar met meer passende adviezen. Loop gerust bij ons binnen en vraag om tips!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert