BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

4 aug Keune Summer Sale

Geplaatst op 08:00 uur in Blog, ProductenDelen

Let’s get healthier hair! Én dat NU extra voordelig… je scoort namelijk álle Keune producten met 25% in onze BrainWash salons. Het moment om jouw essentials in te slaan of dat ene product eens uit te proberen. Waar- om wij vinden dat ook jij moet kiezen voor de goede goedjes van Keune? Dat leggen we hier haarfijn voor je uit.

Heb jij last van snel vet wordend haar, een droge hoofdhuid of pluizige plukken? Met de professionele pro- ducten van Keune kun je écht elk haarprobleem prima oplossen. Ja, het kost wat meer dan de producten van je drogisterij op de hoek, maar het verschil in kwaliteit is ook behoorlijk groot en daar zal je coupe je dankbaar voor zijn!

#persoonlijkadvies
Waneer jij je haarproducten scoort in een BrainWash weet je zeker dat je aankoop goed is! Onze stylisten kun- nen met hun expertise en op basis van jouw haarstructuur en wensen, een gepersonaliseerd advies geven.

#basics
Een goede look begint bij de basis. Met een professionele shampoo en conditioner kom je al een heel eind. Het zorgt voor de juiste verzorging en bevordert de werking van je stylingproducten.

#Ingrediënten
Synthetische siliconen zijn een no-go voor je lokken. Deze zorgen voor een ‘opgevuld’ effect, waardoor het haar een poosje glanst en zacht aanvoelt, maar eigenlijk niets doen voor je haar op de lange termijn. De pro- ducten van Keune bevatten, in tegenstelling tot de goedkopere merken, alleen ‘goede’ silicionen en ingredi- ënten van hoge kwaliteit die het haar en je hoofdhuid nodig hebben.

#langerplezier
Last but definitely not least: professionele producten zijn geconcentreerder. Hierdoor heb je minder nodig en kun je er simpelweg langer mee doen!

Op de lange termijn zul je zelfs kosten besparen en je heel wat bad hair days bespaart blijven. Vertrouw op onze stylisten, zij weten als geen ander hoe belangrijk professionele producten zijn! Grijp dus nu je kans en scoor álle Keune producten met 25% korting in een van onze BrainWash salons.

Vind hier jouw salon!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert