BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

16 mrt Koel, koeler, koelst!

Geplaatst op 11:04 uur in Blog, Kleuren, Producten, Tips, TrendsDelen

De granny grey coupe was zonder enige twijfel de populairste kleurtrend van 2016 en ook dit jaar blijft ‘ie gewoon onder ons! We vallen massaal voor de koele astinten en onze kapsels kunnen ons niet mat genoeg.

Bij BrainWash kunnen we deze ‘coole’ trend natuurlijk niet negeren en daarom kleuren wij onze trendgevoelige klanten dagelijks met de Semi Color No. Grey van Keune (lees meer over deze verf in dit artikel).

Weet je het nog niet helemaal zeker en vind je een compleet grijs kapsel nog een beetje te eng? BrainWash heeft diverse matte toners van Keune in het assortiment zitten om je geblondeerde coupe of je highlights in te kleuren. Op deze manier kun je op even wennen aan deze nieuwe look en als het je niet bevalt, dan was je het er op den duur vanzelf weer uit.

Ben je echt verzot op je matte haarkleur, dan adviseren we om je haar regelmatig te behandelen met zilvershampoo, – conditioner en – mousse. Hiermee neutraliseer je ongewenste geeltinten in blond, grijs of wit haar en ben je verzekerd van koele lokken!

Wil je meer advies over deze haartrend? Loop een van onze salons binnen en onze haarstylistes geven je gratis, passend advies!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert