BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

16 dec Kleurtrends najaar 2015 – 2016

Geplaatst op 15:54 uur in Blog, Kleuren, Knippen, Tips, TrendsDelen

Er zijn twee grote najaarstrends gaande, namelijk de statement haarkleuren versus de natuurlijke haarkleuren. Sommige vrouwen vinden het mooi om een natuurlijke haarkleur te hebben die net echt lijkt  en andere vrouwen vinden het juist leuk om een opvallende onnatuurlijke kleur zoals rosé te hebben (kijk naar Katy Perry!). Wel is het raadzaam om bij deze kleuren bij de aanzet de kleur iets dieper te maken, dit is namelijk mooier met het koude winterseizoen.

 

Naast zachte blondtinten zien we op momenteel ook prachtige, speelse kopertinten. Met deze coupe zie je eigenlijk niet één kleur, maar verschillende bewegingen en diepteverschillen. Ga hier ook weer voor een zachte aanzet waarbij de kleur richting de punten lichter wordt. Zo krijg je diepte in je haar, we love it!

najaar2

Een andere coole trend is het zogenaamde ‘hidden colours’; kleuren die eigenlijk  in het haar verstopt zitten. Als je haar in beweging is zie je de kleuren het best want dan wordt het roze of mintgroen opeens zichtbaar. Hoe gaaf is dat?! Het moet overigens wel subtiel worden gedaan en niet met bijvoorbeeld neontinten om het clowngehalte te voorkomen! Dus rule nr 1: zorg dat het op een stijlvolle en rustige manier wordt gedaan.

najaar3

Colour melts is juist het versmelten van de kleuren. De tinten in je haar liggen dusdanig dichtbij elkaar waardoor ze samen smelten. Het gaat met deze trend om natuurlijke tinten, want dat is nu eenmaal het mooist. Laat drie of meer kleuren overlappen en je hebt een prachtig eindresultaat!

najaar4

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert