BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

10 feb Love is in the hair

Geplaatst op 11:12 uur in Blog, Stylen, Tips, TrendsDelen

De liefde hangt in de lucht! Ga jij ein-de-lijk op date met ‘die ene’ crush? Super leuk maar ook héél spannend. Want wat trek je aan en met welke hairdo ga jij zijn hart veroveren? We’ve got you covered, wat je haren betreft tenminste. Deze romantisch kapsels zijn flirty, nonchalant én chic.

#Cupido-coupe
Met deze romantische krullen heb jij de pijlen van cupido zeker niet nodig.

#Hoog op de bol
Hang voorover met je hoofd en bind je haar precies op je kruin bij elkaar. Laat één lok buiten de staart en wikkel deze om je elastiek. Zet het vast met een schuifspeldje en you’re good to go!   


#Golden details
Maak je date meteen duidelijk dat jij goud waard bent! Schuif een trendy speld in je gestylde haar voor een ‘lovely-looking’ hairdo. 


#Messy bun
Maak een relaxte indruk met een messy bun! Weet hij veel dat je eigenlijk úren voor de spiegel hebt gestaan om die ‘nonchalant’ los hangende lokken precies goed te krijgen.   


#Zenuw-proof
Pluk jij aan je haar als je zenuwachtig bent? Bind je haar strak naar achteren, dan zit je zeker goed. 

Met een van deze kapsels ga jij zeker het hart van je date sneller laten kloppen. You got this! Of misschien dit jaar geen romantiek voor jou, maar ga je gezellig een hapje eten met je bestie. Ook dan wil je er natuurlijk amazing uitzien, je weet namelijk maar nooit wie je tegenkomt. Ben jij niet zo handig als het gaat om het stylen van je lokken? Kom dan langs bij een van onze BrainWash salons en laat je helpen door onze stylisten. Zij weten prècies welke hairdo jou mooi zal staan. Fijne Valentijnsdag!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert