BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

18 aug MAKE-OVER MADNESS

Geplaatst op 08:00 uur in Blog, Kleuren, KnippenDelen

Ben jij toevallig aan het genieten van een vrije avond? Om deze te vullen hebben wij voor jou het ultieme leesvoer voor verzameld: haartransformaties! Laat je inspireren door de make-overs gemaakt in onze BrainWash salons. Wie weet spot je een nieuwe look voor jezelf. Dit zijn onze favoriete upgrades:

#langelokken
Wie zegt dat je lange haren niet kunt verven? Of course you can! Wanneer je kiest voor een subtiele balayage hoef je de uitgroei niet maandelijks bij te werken en zal je natuurlijke haarkleur mooi overlopen in je geverfde lokken.

#ashytones
When is it time to go grey? Nou, nu als jij dat wilt! Keep it cool en ga net als deze ‘happy cutstomer’ voor een grey look met blonde accenten. Om onnodige beschadiging aan je haar te voorkomen gebruiken wij uitslui- tend de beste producten om je haar te ontkleuren.

#redhead
Be a fabulous redhead! Onze creatieve stylisten bij BrainWash Leiden worked there magic voor deze prachtige transformatie. Great job girls!

Wil jij ook een hair upgrade? Maak gebruik van onze nieuwe pakketdeals en bezoek een van onze BrainWash salons. Onze stylisten staan altijd voor je klaar!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert