BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

17 feb Pretty in pink

Geplaatst op 11:57 uur in Blog, Kleuren, TrendsDelen

Roze haar is al lang niet meer alleen dé haartrend in influencerland. Langzaam maar zeker zijn roze lokken onze harten aan het veroveren! Het grote voordeel van deze trend is dat iedereen eraan mee kan doen. Oké, je moet het natuurlijk wel zelf willen, maar verder is er geen reden om niet voor een roze hairdo te gaan. Deze trend kent namelijk zoveel variaties waardoor er altijd wel een passende roze tint voor je bij zit!

#Think pink
Een échte roze coupe, maar toch heel subtiel. Deze blond-meets-roze kleuring werd gezet bij onze BrainWash salon in Veghel.

#Peek-a-boo
Bij BrainWash Pijnacker maakte haarstyliste Chantal deze creatieve hairdo. Zoals ze het resultaat zelf omschrijft: ‘grey with a touch of pink’.

#Dusty do
Is een roze tint net iets te girly voor jou? BrainWash Maassluis heeft het recept voor deze dusty paarse kleurring. Net even wat brutaler!

#Winter-proof
De winterse variant van een roze hairdo! Onze styliste Veer van Brainwash Winterswijk maakte deze roestige kleurring. Perfect om de laatste winterdagen mee door te komen.

#Pink-ombré
Als je het doet, doe het dan goed! Bij BrainWash Nijkerk maakte ze deze sprekende pink-ombré van verschillende roze tinten.

Opties genoeg dus als het gaat om roze lokken! Zeker nu (hehe, eindelijk) de lente in zicht komt is een roze kleur in je haar perfect. Vind je het nog een beetje spannend om elke dag wakker te worden met roze lokken, dan kun je ook tijdelijk je haar verven met een spoeling. Bezoek een van onze BrainWash salons, onze stylistes adviseren je graag!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert