BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

5 okt #Productvandemaand: Keune Keratin Smooth 2-Phase Spray

Geplaatst op 12:00 uur in Blog, Producten, TipsDelen

Een product dat je haar verzorgt maar ook beschermt? Dat is het product van de maand oktober. Deze keer is het #productvanmaand de Keratin Smooth 2-Phase Spray van Keune. Deze spray reguleert de vochtbalans én beschermt tegen hitte van jouw stijl- en/of krultang. Tijd voor een compleet verzorgde glamavond met verzorgd haar tot in de puntjes ;)!

Het product:
De Keratin Smooth 2-Phase Spray van Keune is een direct verzorgende en ontwarrende spray. Daarnaast zorgt het product ervoor dat je haar niet meer pluist én beschermt het je haar tegen beschadiging van hitte.

Wat doet het?
De spray verzorgt én beschermt je haar. De bestanddelen, keratine en Silsoft, reguleren de vochtbalans van het haar waardoor dit sterker en gladder wordt. De lage pH-waarde in het product strijkt de schubbenlaag van je haren glad waardoor meer glans ontstaat zónder dat je haar verzwaard wordt. De overige bestanddelen zorgen ervoor dat je haar beschermd wordt tijdens het föhnen, krullen of stijlen.

Met de Keune Keratin 2 Phase Spray zijn jij, je haar en je vriendinnen helemaal klaar voor een avondje uit. Voor meer tips, producten én inspiratie kan je ons volgen op Instagram en Facebook.

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert