BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

28 jul Summer do’s & dont’s 

Geplaatst op 20:51 uur in Blog, TipsDelen

Girls just wanne have… SUN! Tanned skin, natural highlights, salty hair klinkt goed toch? De zomer, en met name de zomervakantie, is iets waar vele van ons erg blij van worden. We willen je niet teleurstellen, but als het gaat om je haar neemt de zomer ook een aantal nadelen met zich mee. Het goede nieuws is dat met onze do’s en dont’s jouw lokken prima dit seizoen door zullen komen! 

#do
Draag een knot, staart of vlecht. Met dit weer is het los dragen van je haar een absolute no-go! Daarbij is het ook een stuk aangenamer als een fijn zomerbriesje langs je hals kan afblazen. De állerbeste optie om je haar tegen de zon te beschermen is het dragen van hoed, pet of bandana. Stijlvol en effectief!

#do
Was je haar in de avond. De zomeravonden zijn nu nog lekker lang, dus het kan nog prima drogen voordat je gaat slapen. Wanneer je met vochtig haar de deur uit gaat kunnen je lokken namelijk gaan pluizen door de hitte. Zie het van de positieve kant: zo kun je wel wat langer in je bed blijven liggen!

#don’t
Laat je föhn, krul- en stijltang maar lekker links liggen! Het is binnen een mum van tijd droog door de warme zomerlucht. Daarbij neemt het alleen maar onnodig kofferruimte in beslag als je op vakantie gaat. 

#don’t
In de zomer is het beter niet al te zware producten te gebruiken. Het maakt je haar snel vettig en futloos. Wij geven de voorkeur aan een lichte leave-in conditioner of spray. 

Stay tuned! Volg ons op Facebook en Instagram voor je dagelijkse dosis haartips & inspiratie. 

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert