BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

7 jul Sunday = Bunday

Geplaatst op 08:00 uur in Blog, Stylen, Tips, TrendsDelen

And on Sundays we do….. uhm: NOTHING! Niets dat moet in ieder geval. Eindelijk die ene serie bingewatchen of de laatste roddels uitwisselen op het terras met vriendinnen. Één ding is zeker: sunday = bunday. Wij snappen dat jij op je zorgeloze zondag totally not op een haar-struggle zit te wachten. Daarom hebben wij een aantal comfy en makkelijke bundo’s voor jou op een rijtje gezet. Lees snel verder en beslis welke knot jij vandaag (ook al is het op de bank) gaat rocken! 

#Top-knot
Op deze knot kun je altijd terugvallen. Het hoeft niet mooi te zijn en zit totaal niet in de weg wanneer jij lekker onderuit zakt voor je favo serie. Let’s chill!

#half-updo
Geen kapsel zo veelzijdig als de half-updo! Perfect voor je festival op zaterdag en met een beetje haarspray ook nog goed voor de zondag. 

#low-bun
Zondag familiedag? Ga dan voor een classy low-bun. Altijd goed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Perfect start to Summer in Brazil! 🧡 • wearing @camilacoelhocollection top @revolve #revolvearoundtheworld

Een bericht gedeeld door JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) op

Tip! Is de bank vandaag jouw beste vriend? Maak je relax-time nuttig en verwen je lokken met een fijn masker en laat deze lekker lang intrekken. Onze favoriet voor de zomerperiode is de: Care Vitual Nutrition van Keune. Thank us later! 

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert