10
Rabia Jahangier

12 januari - 2020

Ben zo goed geholpen en ben heel blij met het resultaat. Hele vriendelijk medewerkers
7
Anoniem

03 januari - 2020

Nou ik vind het raar dat ik alleen puntjes heb laten knippen. En dat ik dan ook €19,95 moest betalen. Dan had ik net zo goed het wassen en drogen erbij kunnen laten doen. Als ik toch deze bedrag moest betalen. Nu is het heel makkelijk verdiend door jullie.
10
kalsoom jamal

25 december - 2019

Ik kom hier al jaren, dit is de eerste keer dat ik feedback kan sturen. Het zijn gouden meiden (de vaste). Zijn altijd vriendelijk en meedenkend. Normaal staan ze zwaar onderbezet maar gisteren voor het eerst ruim. Ze werken keihard en mogen flink beloond worden. Kortom ik beveel ze altijd aan, fijne dagen!
10
Anoniem

24 december - 2019

Alles was top!!!!
7
Anoniem

21 december - 2019

Als er wat meer aandacht besteed wordt aan hygiene zou ik zeker een hoger cijfer geven. Hygiene: haren van de vloer na een knipbeurt, zodat er niet een zee van haren op de grond ligt. Wasbakken na iedere klant even wassen, zodat de volgende niet onder de haren van de vorige klant zit. En zodat er geen verfresten in de wasbak zitten.
8
Anoniem

24 november - 2019

Niet iedereen mag aan me haar ziiten dat zijn daar maar 2 mensen dat is me vertrouwde kapster Sandra en Denise ,een andre kapster mag het wel verven
9
Anoniem

22 november - 2019

Vanaf het begin van Brainwash klant in Alexanderpolder. Na verhuizing bij de Vuurplaat. Samenwerking, vlotte afhandeling en onderlinge sfeer zijn top daar! Betaal voor mijn behandeling nu wel 2x zo duur als in het begin! de prijsconcurrentie met de reguliere kappers wordt wel miniem. Mocht er ruimte zijn, misschien met klantenkaarten werken. Gratis behandeling na 10 behandelingen bijvoorbeeld. Kan extra klanten aantrekken.
8
Anoniem

21 november - 2019

Eerste keer bij deze kapper. Vriendelijke kapster , ben goed behandeld en ben blij met het eind resultaat.
8
Anoniem

15 november - 2019

Vind het een goede kapsalon
8
aartje meddeler

08 november - 2019

Mijn knipbeurt heeft precies uitgepakt zoals ik wilde. Ik ben dan ook bijzonder tevreden, omdat de kapster me eveneens een goed advies gaf m.b.t. de behandeling van de pluizige haarpunten. Daarbij komt, dat er een ongedwongen, relaxte sfeer hangt, waardoor je je meteen op je gemak voelt.