8
k blom

23 september - 2021

Online afspraak gemaakt, werd direct geholpen. Salon is overzichtelijk en schoon en vriendelijk personeel.
9
magda elfring

19 augustus - 2021

top behandeling
8
Margo Liefveld

12 augustus - 2021

Ben zeker tevreden had nog iets korter gemogen komt maar dit heeft niets te maken met stylist maar met mij onzekerheid kom zeker terug
8
Anoniem

12 augustus - 2021

Ik was blij met m'n rustige kapper, ze werkte secuur en binnen 20 minuten was ik klaar (ik had thuis m'n haar al gewassen, dus dat scheelt ook al!)
8
Anoniem

08 augustus - 2021

Ik ben tevreden. Wel miste ik een blik op de achterkant, met een spiegel. Dat ben ik wel zo gewend. De kapster was nog jong en wat onervaren had ik het idee. Maar desalniettemin ben ik tevreden en kom ik graag terug..
8
Anoniem

15 juli - 2021

Wat een lieve dame was dit. En m'n haar is uitstekend geknipt. Ik ga zeker nog eens komen.
10
Anoniem

02 juli - 2021

Ik doe nergens anders mijn haar dan brainwash Mosveld. Mijn haar is altijd super gedaan zowel met knippen style of verven. Ik krijg altijd complimentjes over mijn haar. En wat natuurlijk ook mee speelt is de betaalbare prijs. Daarnaast vind in de kappers super goed. Ik word meestal door 2 gedaan. Eentje kan mijn haar z’n natuurlijke Krul zo goed inbrengen dat ik er zelf van schrik, en de ander is qua knippen en verven zo goed. Beiden aardig gastvrij vriendelijk. Top
10
Ole Rasker

30 juni - 2021

Heel goed geholpen en blij met het resultaat!
10
Anoniem

09 juni - 2021

Persoonlijk vind ik de Salon niet aantrekkelijk maar de medewerkers maakt alles goed! Warm welkom en ze luistert ook goed naar wat je wilt en het resultaat was top! Ik ben er over 3 weken weer!
8
f van bommel

07 juni - 2021

Ik heb echt een goede behandeling gekregen. Het eindresultaat is echt mooi. Echter, er werkt te weinig personeel. Hierdoor heb je lange wachttijden tussendoor of lopen andere klanten geïrriteerd weg. Tip: neem meer personeel aan! Die meiden werken zich drie slagen in de rondte..