8
Anoniem

16 augustus - 2021

Ik had niet verwacht zo goed geknipt te worden voor die prijs én in de korte tijd die de stylisten er voor krijgen om een klant te behandelen. Prima geknipt naar aanleiding van het model waar ik om vroeg, met ook nog een persoonlijke touch van de stylist. Ik wilde vanwege mijn aanstaande reis voor de zekerheid een mondkapje ophouden en daar deed hij ook geen moment moeilijk over, hoewel het een stuk lastiger voor hem was ivm knippen rondom de oren. Fijne ervaring!
8
Anoniem

10 augustus - 2021

Erg tevreden met het eindresultaat. De kappers combineert wat je wil met hoe je haar valt. Ook wat kleine tips hier en daar over huidige haar trends. Het enige min punt was het ontvangt, dat nogal afstandelijk. Mijn kapster was erg direct. ik vind dit prettig, maar het kan als onvriendelijk overkomen. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed en ik kom hier zeker terug.
8
Marald Jager

18 juli - 2021

Het liep iets uit maar ik werd heel prettig geholpen, voor mij is het zeer makkelijk te bereiken en de prijs is heel prettig.
8
Anoniem

16 juli - 2021

fijn ontvangst, deskundigheid van kapster, tevreden over eindresultaat
8
Jacqueline van Zeventer

10 juni - 2021

Niets aan toe te voegen. De jongeman die mij in de vestiging Overtoom in Amsterdam aan een nieuw kapsel heeft geholpen heeft verstand van zaken, is vrirndelijk en professioneel en gaf mij advies en tips voor verzorging en styling om een geschikt kapsel te hebben dat goed past bij mijn persoonlijke stijl, de vorm van mijn gezicht en mijn haartype (veel, maar zeer fijn haar!). Van binnenkomst tot vertrek een uitstekende belevenis!
8
Anoniem

09 juni - 2021

Fijne vlotte behandeling.
9
Marjan Van Straten

29 mei - 2021

T is een drama om een parkeer plek te vinden in de buurt Ondanks dat kom ik zeker vaker terug Werd heel vriendelijk geholpen en de kapper begreep precies wat ik bedoelde
10
Anoniem

26 mei - 2021

Fijne knipbeurt en aardige stylist! Aardige mensen en hangt een fijne sfeer😊
10
Anoniem

15 mei - 2021

Ben heel tevreden met het resultaat! Vriendelijke en behulpzame styliste, denkt goed met je mee. Ook nog eens erg goedkoop. Echt een aanrader!
10
Kees

12 mei - 2021

Super geknipt!