10
Anoniem

29 augustus - 2020

Super fijne kapsalon!! Goed bereikbaar, betaalbaar en de medewerkster verwelkomen je altijd heel vriendelijk. Zij doen hun werk uitstekend !!
9
Anoniem

23 augustus - 2020

Ik ben al een aantal keer geweest, en steeds zeer tevreden over de salon. Afspraak maken is online zeer eenvoudig (feedback: voeg wel een opmerkingen scherm toe, ik vindt het namelijk fijn om nog wat aanvullende informatie voor m'n kapper achter te kunnen laten), ook zou ik graag de highlight behandeling ook onder het kopje mannen willen zien, het is tenslotte ook voor mannen en voorkomt verwarring tijdens het boeken. Ook zou ik het op prijs stellen als ik een voorkeur voor kapper kan invoeren (eventueel via opmerkingen) , ik wordt namelijk graag geknipt door m'n vaste kapper. Eigenlijk is een afspraak maken nieteens nodig, wat ik heel erg fijn vindt! Ik ben zeer tevreden over de gehele service, prijs, deskundigheid en eindresultaat. Het is mijn vaste kapsalon en ik zou niet meer anders willen voor nu.
9
Theresia van der Schuit

21 augustus - 2020

snelle behandeling met een zeer goede resultaat. Kapster was erg vriendelijk en precies. Prijs is ook mooi meegenomen. Ik had gereserveerd via de website en kreeg geen bevestiging dit was een beetje jammer. Wel blij ben ik met de email achteraf met de rekening.
10
H westra

17 augustus - 2020

Perfecte service en flexibiliteit van de kapster. Super!!!
10
j faber

16 augustus - 2020

Gewoon goed
10
R mulder

16 augustus - 2020

Ik ga altijd naar Brainwash Drachten omdat Chantal precies weet wat ik wil. Zij vakkundig is en het altijd ontzettend gezellig is.
7
Anoniem

10 juli - 2020

Goed geknipt voor een redelijke prijs en vrij vlot geholpen kunnen worden.
9
christina geertsma

07 februari - 2020

Prima service, goede verzorging en juist advies
10
Anoniem

20 januari - 2020

Erg positief
9
Anoniem

15 januari - 2020

Ging al 2 jaar naar vaste kapper. Maar door omstandigheden kon ik er zelf niet heen. Kwam daarom bij Braun wash terecht en ben nu niet meer teruggegaan naar oude kapper.