10
Angelina Golda

04 oktober - 2021

Ik woon al lang niet meer in Nederland en was op zoek naar een kapper, want ik had hier al een betreurenswaardige ervaring. Het was mijn eerste keer in salon in Dronten en Ik was heel blij met Ruben, top stilist en zeer professioneel. Ik spreek niet so goed Nederlands en Ruben was zeer attent en zorgzaam voor mij. Ik ben ook erg blij dat uw salon cosmetica Matrix gebruikt. Ik zal zeker bij Ruben terugkomen. Groeten, Angelina Golda
8
Anoniem

15 augustus - 2021

De winkel in dronten is wel wat verouderd, en weinig personeel. Maar nu met knippen na reservering geen probleem want hoefde niet lang te wachten.
10
Edgar Vos

01 augustus - 2021

Erg tevreden… vriendelijk bekwaam geholpen
9
Anoniem

05 juni - 2021

Ik vond het hartstikke gezellig! Hing een goede sfeer en gezellig lopen kletsen. En mn haar zit ook goed!
8
Anoniem

02 juni - 2021

Super geholpen! Eerlijke kapster die ook haar eigen mening geeft. Heel fijn!
9
Anoniem

06 mei - 2021

Wist niet dat je buiten moest wachten..... daarom 9 ipv 10
10
martijn reidinga

05 mei - 2021

het is gemakkelijk en snel een afspraak in te plannen , en ze zijn vriendelijk , knippen en wassen is zo gebeurt en de service is goed , ik ben de moeilijkste niet en ik vind het al lang prima
8
Anoniem

24 april - 2021

Niets op aan de merken
10
Anoniem

10 april - 2021

Mijn dochter ging voor het eerst naarndenkappwr en de stylist was zo lief. Het was zo’n feestje door haar. Mijn dochter wilde vooral heel graag naar de kapper voor de ervaring en die was meer dan top! Ze is niet teleurgesteld en iedereen op straat moest daarna horen dat ze naar de kapper was geweest. Ook was ze erg trots op de mooie vlechten die er voor haar in gezet werden.
8
Anoniem

04 april - 2021

Gezellige team en je kunt makkelijk overleggen hoe je haar wilt hebben en wat voor kleur .Samen met de stylist kom je dan op leuke kapsels uit en haarkleuringen.