10
Piet Schouwenaars

26 februari - 2023

ik kom graag bij brainwash omdat de prijs kwaliteit verhouding goed is.
7
Anoniem

25 februari - 2023

Goede service niet zo heel duur en goede kapsters
10
Anoniem

08 februari - 2023

Mijn haar was goed geknipt dat is belangrijk maar daarnaast zeker ook de prijs; ben bij vorige kapper weggegaan omdat deze té duur was voor alleen knippen
7
Arjan Plantinga

21 januari - 2023

De dames doen wat van ze verwacht wordt; mijn haren knippen/ scheren voor een redelijk nette prijs. Het is voor de klant echter wel erg goed te merken dat het personeel met een behoorlijk tijdsschema moet werken en dat dit gepaard gaat met een te lage bezetting. Het personeel doet erg z'n best; daar ligt het niet aan. Dit is, zoals ik het zie, een duidelijke beleidslijn bij de Brainwash keten. Zoveel mogelijk mensen knippen met een zo minimaal mogelijk budget. Hier zijn duidelijk weer verschillende, uiterst goedbetaalde, managers aan de slag gegaan om hun targets te halen. Dat het daarbij dan in praktijk bijna niet meer werkzaam is voor het personeel op de werkvloer is dan maar zo. Het is geen wonder dat het personeelsverloop zo enorm groot is bij Brainwash. Wie wil er nu dag in dag uit onder voortdurende stress werken?
10
Jolanda Dijck

08 januari - 2023

Ik ben geholpen door een zeer deskundige styliste. Ze luisterde goed naar wat ik wilde. En dat zijn er niet zoveel. En werkte nauwkeurig.
9
Anoniem

07 januari - 2023

Erg tevreden met het resultaat.
9
Anoniem

05 januari - 2023

Soms duurt een behandeling wel wat lang omdat er andere klanten tussendoor geholpen worden als je bv toner in gezet hebt gekregen. Dit duurt meestal 20 min maar soms ook 40 min. Dat laatste is m.i. niet nodig omdat de toner maar 20 min nodig heeft.
10
Anoniem

14 december - 2022

Prima sfeer, fijne en behulpzame kapster. Die hielp mij met rollator keurig in mijn jas en de winkel uit.
8
h buchinhoren

06 december - 2022

Goed gekapt en leuk geholpen.
9
Anoniem

02 december - 2022

Ben altijd goed geknipt,ga zo door 🤣