10
Anoniem

08 augustus - 2021

Prettig om zin "naar de kapper" te gaan bij deze kapper en ze luisteren naar wat je aangeeft
8
Anoniem

08 augustus - 2021

Ze vroeg of ik tijdens het wassen mijn haar wilde laten verzorgen met een conditioner of een masker. Dus ik gaf aan doe maar een masker. Zie ik aan het einde dat er nog 5 euro bij komt voor dat masker. Het is misschien wel handig om dat aan te geven dat een masker tegen een meerprijs is.
8
Denys Muller

13 juli - 2021

Een kapsalon met een fijne sfeer door het personeel. Alleen jammer dat de winkel een beetje verborgen lijkt door de ligging en de uitstraling. Maar kom volgende keer graag weer terug.
7
Carolien Dam

26 juni - 2021

Ik voel me erg op mijn gemaakt en heb een vaste kapster ,wordt vriendelijk geholpen En de prijs is ook prima 👍💇‍♀️
8
Anoniem

26 juni - 2021

Eigenlijk nog nooit zo blij van de kapper weggegaan, erg mooie kleur en de stylist nam goed de tijd.
9
m vrolijk

16 juni - 2021

Ik vind het een fijne salon in Heemskerk. Goede service, klantgericht en vriendelijke kapsters, makkelijk afspraak maken, goede prijs voor mijn budget.
10
Antoine Meijer

05 juni - 2021

Leuk gesprek gehad met Cindy (werkend in Heemskerk) tijdens het knippen. Vindt dit heel belangrijk, en natuurlijk ook het eindresultaat ;-)
10
j kalkman

05 juni - 2021

Fijne zaak, ik kom er al jaren en leuke meiden. Fijn zo op afspraak.
8
Sandy Kelderman

03 juni - 2021

Ik ben voor de eerste keer bij Brainwash voor een behandeling gekomen, wat mij vooral aan trok is dat je van te voren een keuze kunt maken voor een behandeling en welke prijs daarbij hoort. Zelf had ik een keuze gemaakt voor kleur extra pakket bij het maken van mijn afspraak. Nadat ik in de stoel had plaats genomen en we gingen bespreken, gaf de kapster mij in mijn geval ander advies dan waarvoor ik in eerste instantie gekomen was. Dat vind ik echt service! Eerder heb ik dat nog niet meegemaakt, en dat gaf mij een heel goed gevoel, waardoor ik zeker terug ga komen bij jullie in de salon!
9
Anoniem

01 juni - 2021

Goed geknipt, lekkere koffie.