7
Anoniem

16 januari - 2020

Lange wachttijden vreselijk
8
Anoniem

07 januari - 2020

Goed en vriendelijk
10
Anoniem

05 januari - 2020

Vriendelijke kapsters met goede adviezen, koffie staat klaar . Ik heb tot nu toe niet lang hoeven wachten. Het is wel fijner om een vaste kapster te hebben maar dat is niet altijd mogelijk helaas.
10
Petra nouwen

03 januari - 2020

Ik vind het top bij jullie super aardig personeel
10
Anoniem

01 januari - 2020

Wordt geholpen zoals ik wil
9
Corry Ester

29 december - 2019

Goeie kapster
9
Angelique Scheeren

21 december - 2019

Ik ben voor de 1e keer hier geweest en ben uitermate tevreden over het resultaat. Zeer vakkundig geholpen door een vriendelijke kapster. Ik kom de volgende keer zeker terug bij BrainWash in Brouwhuis!!
7
Anoniem

21 december - 2019

De enige nadeel die ik heb ervaart is dat ik lang moest wachten tot dat ik aan de beurt was, maar dat is natuurlijk omdat jullie zonder afspraak werken. Mijn advies zou zijn om toch te proberen met afspraken te werken en te kijken hoe dat werkt.
8
Anoniem

07 december - 2019

Ik wacht eigenlijk altijd op dezelfde kapster om bij haar geknipt te worden. Ze doet het erg goed. Vind het fijn om altijd dezelfde te hebben. Maar in deze salon Ben ik ook weleens door een collega geknipt (2 verschillende). Het zijn goede kapsters. Het is schoon en opgeruimd. Ze zijn vriendelijk. Maar er moet vaak gehaast worden, niet omdat ze dat willen. Er is duidelijk een “lopende band” concept. Dat is oneerlijk naar de hardwerkende meiden daar, dat kan ervoor zorgen dat de kwaliteit achteruit gaat en de werknemers overbelast raken.
8
Anoniem

07 december - 2019

Het zou prettig zijn als er vooraf meer duidelijkheid zou kunnen komen over wachttijden. Of meer op afspraak (sommige dagen?) of via internet of anders de mogelijkheid om te zien wanneer het rustiger is zodat je niet lang hoeft te wachten.