10
Merlyn Heuft

07 september - 2021

Ik ging van lang, naar kort haar en ben heel blij met mijn nieuwe kapsel! Top!
8
Anoniem

13 augustus - 2021

de kappers ,zijn vriendelijk en snel werk verrichten
8
Anoniem

08 augustus - 2021

Gewoon goed
8
Anoniem

06 augustus - 2021

Mijn vaste kapsters bij Brainwash Hoofddorp zijn Chantal en Merel. Chantal werkt hier sinds kort niet meer en Merel is op vakantie. Dus ben ik gister door Anouk geholpen. Wat een fijne kapster is dat. Ze gaf goede adviezen en het eindresultaat is helemaal top. Ook is Anouk een gezellige vrouw die tijdens haar werk ook nog een gezellig praatje houdt. Mijn twee vaste kapsters zijn vanaf nu Anouk en Merel. Waar ik wel van schrok is dat de salon in Hoofddorp maar zo weinig personeel heeft waardoor Anouk gisteravond vanaf half 6 alleen in de salon stond. Lijkt mij niet echt een fijn gevoel en zeker niet veilig. Zij stond 1,5 uur alleen in de salon en miet dan ook in haar eentje afsluiten. Voor de kapsters van deze salon hoop ik dat hier heel snel verandering in komt.
7
Anoniem

30 juli - 2021

Heb mij ook eens bij ander kapsalon laten knippen, daar bestede men meer aandacht aan het knippen. Maar ben tevreden hoe kapster mij de laatste keer heeft geknipt.
8
Anoniem

29 juli - 2021

Ik vond het heel prettig dat ik een afspraak kon maken. De kapster was vriendelijk en ik ben tevreden met het resultaat en heb al weer een nieuwe afspraak gemaakt!
10
Anoniem

29 juli - 2021

Heel goed geknipt en snel, uitstekende prijs.
9
Anoniem

06 juli - 2021

Ik word altijd goed geholpen
8
Anoniem

06 juli - 2021

Snel, deskundig, vriendelijk. Goede prijs- kwaliteit verhouding.
7
Anoniem

02 juli - 2021

Hoi, jullie zijn klanten vriendelijke en professionel. Maar de hygienisch van de salon is niet voeldoende. De werktafel en kammem zatten vol met haren en stof, ook de grond was vis. Als jullie elke dag de salon schoon achterlaten zou ik als vroeg klant heel erg warderen.