FAQ

De antwoorden op de meest gestelde vragen

Als je alleen je pony bij ons komt laten knippen rekenen we hier de vaste prijs van €5 voor.

Natuurlijk kun je vragen naar je favoriete stylist bij een bezoek aan een BrainWash salon. Wij werken echter zonder afspraak, dus het kan voorkomen dat er een wachtrij is.

Omdat wij zonder afspraak werken en de salons niet telefonisch bereikbaar zijn, is het niet mogelijk om vooraf te informeren naar wachttijden. Als je wilt weten wanneer het druk en minder druk is, kun je het beste even langs een salon zelf. Onze haarstylisten kunnen je dan informeren. Kijk hier voor de openingstijden van jouw salon.

Onze stylisten werken door tot de aangegeven sluitingstijd van een salon. Als je kort voor sluitingstijd binnen loopt, kan het voorkomen dat je niet meer geholpen kunt worden. Bijvoorbeeld omdat er nog andere klanten wachten of omdat een behandeling langer duurt dan dat de salon nog open is. Erg vervelend natuurlijk, maar helaas kunnen we hier weinig aan doen. Wij vragen om je begrip en om rekening te houden met de duur van je behandeling. Voor praktische vragen kun je altijd bij de salons terecht.

Nee, onze salons zijn niet telefonisch bereikbaar, omdat je bij ons geen afspraak kunt maken. Wij vinden dat onze stylisten hun volledige aandacht op een knipbeurt moeten kunnen richten. Voor al je vragen over prijzen, behandelingen en acties, kun je terecht in één van onze salons

Nee, je kunt bij ons geen afspraak maken. Dit is een onderdeel van ons concept, naar jouw kapper wanneer het jou uitkomt. Het kan voorkomen dat je even moet wachten, uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee. Daarnaast hebben alle salons een leestafel vol inspiratie en gratis wifi.

Als je op onze website in de menubalk bovenin klikt op ‘salons’ kun je jouw woonplaats of postcode invoeren. Je krijgt dan direct te zien waar de dichtstbijzijnde BrainWash salon ligt.

Vergoeding van items is mogelijk indien BrainWash kappers:
• Vast kan stellen dat de schade veroorzaakt is tijdens een bezoek aan onze salon;
• De waarde van het kledingstuk kan beoordelen aan de hand van de originele kassabon;
• De aankoopdatum van het kledingstuk kan beoordelen;
• In het bezit is van het item of kledingstuk.

Wij zijn niet gespecialiseerd in extensions en bieden deze service dan ook niet aan.

Bij sommige BrainWash salons kun je terecht voor een permanent. Deze vallen onder de pakketdeals en kosten €59,90 voor kort haar, €79,90 voor half lang haar en €89,90 voor lang haar. Dit is inclusief voor- en nabehandeling, wassen, knippen en modelföhnen of watergolven. Voor meer informatie over deze behandeling kun je terecht in één van onderstaande salons:
Amersfoort Euterpeplein, Apeldoorn, Barneveld, Breda Haagse Beemden, Cuijk, Dieren, Den Haag Waldeck, Dongen, Doorn, Drunen, Eindhoven Kastelenplein, Eindhoven Franz Leharplein, Emmen Angelslo, Emmeloord, Enschede Wesselerbrink, Goirle, Groningen Paddepoel, Hengelo, Huissen, Leidschendam, Middelharnis, Nijkerk, Nijmegen Molenpoort, Oud-Beijerland, Oosterhout Arkendonk, Pijnacker, Renkum, Roosendaal, Rotterdam Hoogstraat, Rotterdam Ommoord, Steenbergen, Tilburg Bart van Peltplein, Tilburg Wagnerplein, Tilburg Westermarkt, Utrecht Lunetten, Utrecht Overkapel, Veenendaal, Vlaardingen de Loper, Vught, Waalre, Waalwijk, Waddinxveen, Westervoort, Wierden, Zevenaar, Zoetermeer.

Ja, voor kinderen tot en met 12 jaar geldt de speciale prijs van €14,95 voor knippen, wassen, drogen. Voor kinderen van 13 jaar en ouder geldt de reguliere prijs van €19,95. Bij twijfel kunnen we om legitimatie vragen.

Voor wassen, knippen, drogen is het gebruik van shampoo inbegrepen. Wil jij je haar extra verzorgen? Kies dan voor conditioner van €1 of een verzorgend masker voor slechts €5. Bij onze styling behandelingen zijn de stylingproducten inbegrepen.

Producten kunnen niet geruild worden bij BrainWash kappers. Dit heeft te maken met hygiëne. Wij kunnen namelijk niet controleren of het product al gebruikt is.

Wanneer je een kort kapsel hebt (zowel mannen als vrouwen) waarbij gebruik wordt gemaakt van de tondeuse tot max 1 cm, kost het bijwerken €7,50. Wanneer de contourrand al langer dan 1 cm is uitgegroeid of er voor het bijwerken een schaar aan te pas komt (met uitzondering van de pony), geldt de prijs van een reguliere knipbehandeling.

Klacht melden

BrainWash wil dat je blij wordt van je haar. We vertrouwen er op dat je onze salon verlaat met een frisse look en een lach op je gezicht. Het kan natuurlijk toch gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent. Laat het je salon altijd weten, dan zoeken we naar een goede oplossing. Kom je er met je salon niet uit, vul dan het contactformulier in.

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert