BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

26 mei Pre-summer hairdo’s

Geplaatst op 10:00 uur in Blog, Geen categorie, Knippen, TrendsDelen

Did someone say summer? Ja zeker.. langzaam maar zeker komt de zomer dichterbij. Stiekem zijn we allemaal aan het aftellen naar de vakantie. Het moment dat in menig kapsels de schaar wordt gezet. En dat komt goed uit want halflang haar is helemaal hot! Maar niet voor iedereen is het makkelijk een flink stuk van de haarlengte af te halen. We feel you! Misschien helpen deze kapseltrends je over de streep. 

#Curl boss
Ben jij gezegend met een bos krullen? Ga dan voor een nét op de schouderlengte en veel laagjes voor een speelse, messy look! Daarbij zorgen de laagjes ervoor dat het volume van je krullende lokken over je gehele kapsel wordt verspreid.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

sunny day in stockholm

Een bericht gedeeld door ALANNA (@alannaarrington) op

#Good bob
Rechte, botte bobjes met een middenscheiding óf look-a-like Anna Wintour met een pony. We love it! De meest gangbare lengte is de kaaklengte of net even daaronder.  

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

1 lusty wench

Een bericht gedeeld door Dua Lipa (@dualipa) op

#Wavy
Een halflange hairdo hoeft niet recht en stijl te zijn. Laat je natuurlijke slag eens zijn gang gaan! Voor wat extra volume kun je eventueel subtiele lagen laten knippen.  

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

photo session for the magazine madame figaro for the premiere of the series maniac on Netflix. #stone #emma #emmastone

Een bericht gedeeld door Emma Stone (@_emmastoneofficial_) op

#pixie cut
De coupe van Bella Hadid op het MET gala is hét voorbeeld van een sexy pixie cut! En zij is zeker niet de enige die momenteel deze hairdo rockt. De celebs hebben deze trend liefdevol omarmd. What about you?

Overtuigd? Geef je nieuwe kapsel nog een extra upgrade met de Kies & Mix deal. Met deze actie kun je een balayage effect laten zetten voor €30,-, hightlights (in één haardeel) voor €20 én een zomervlecht + styling voor maar €10,-! 

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert