Meer mooi, voor minder!

Nooit meer een hartverzakking bij het afrekenen, want met onze Knip & Kleur pakketten weet je precies waar je aan toe bent als je in de stoel zit voor jouw nieuwe look! Kies voor het Knip & Kleur Basis, Extra, Plus, Compleet of Trend pakket. Lees er meteen meer over!

 

Wij stemmen het juiste Knip & Kleur pakket af op jouw wensen en het advies van de stylist. Ook kun je een Knip & Kleurpakket tegen een meerprijs uitbreiden, bijvoorbeeld met een masker of een herstelbehandeling voor extra verzorging of met het model föhnen van het haar. Bel of bezoek de salon zodat onze stylisten je kunnen adviseren welk pakket het beste bij je past!

Knip & Kleur Basis

Toe aan een fris kapsel en wil je van je grijze uitgroei af? Dan word je met ons Knip & Kleur Basis pakket al geknipt en je uitgroei gekleurd voor slechts €55! En dat is inclusief conditioner en basis styling. Zo loop je altijd mooi de deur uit! Deze pakketprijs geldt binnen 6 weken na de vorige kleuring.

Knip & Kleur Extra

Ga je voor een egale kleuring of wil je van je grijze uitgroei af? Dan kies je voor ons Knip & Kleur Extra pakket en word je geknipt en gekleurd voor slechts €65,-

KNIP & KLEUR PLUS voor kort haar

Wil je net dat beetje extra diepte in je korte haar? Dan is ons Knip & Kleur Plus pakket de uitkomst voor jou. Je uitgroei wordt gekleurd en je krijgt tot 15 highlights of lowlights, een toner & conditioner. Daar zeg je toch geen nee tegen?

KNIP & KLEUR PLUS VOOR (HALF) LANG HAAR

Op zoek naar extra diepte in je halflange of lange haar? Maak dan gebruik van ons Knip & Kleur Plus pakket voor (half) lang haar. Je krijgt tot 30 highlights of lowlights , een toner en basis styling. Dat wordt complimenten scoren met je nieuwe kapsel!

Knip & Kleur Compleet

Wil je nog meer? Jij vraagt, wij kleuren! Met ons Knip & Kleur Compleet pakket zijn de mogelijkheden eindeloos! Voor slechts €95 maken wij een complete kleuring op maat, met verschillende kleurcombinaties, folies en kleurtechnieken.

KNIP & KLEUR TREND

Volg jij altijd de laatste trends? Dan is ons Knip & Kleur Trend pakket helemaal voor jou. Wat kun je van ons verwachten? Uitgebreide kleuringen gebaseerd op de trends van nu, waarin alles mogelijk is! Denk aan meer dan 50 folies in het haar of/en verschillende kleurtechnieken voor het ultieme effect!