BLOG: KEEP ON STYLING!

BrainWash gaat verder dan een knipbeurt. Onze stylisten en trendwatchers voorzien je van de beste tips en adviezen. Want je dag wordt beter als je haar goed zit.

4 nov Stapelkorting!

Geplaatst op 10:20 uur in Blog, Nieuws, Producten, TipsDelen

Deze maand krijg je op de producten van Keune een prettige Stapelkorting. Oftewel: 20% korting op het eerste product, 30% bij twee producten en zelfs 40% bij drie producten of meer. Kies zelf welke producten je voorkeur hebben!

De herfst kan tenslotte behoorlijk funest voor je haar zijn. Voor wie te maken heeft met droog, be-
schadigd of poreus haar is er Porosity Filler. Dit product is onderdeel van Keune’s Care Vital Nutriti- on lijn en biedt je bescherming tegen invloeden van buitenaf. De Nutrition Porosity Filler voelt als een mix tussen een gel en een crème. Het heeft een aantrekkelijke zoete geur en geeft je haar een directe boost. Je haar gaat er prachtig door glanzen en voelt meteen stukken zachter aan.

Deze sterk geconcentreerde crème is verrijkt met ceramiden en tarweproteïnen. Deze ingrediënten versterking je haarvezels en verbeteren de interne haarstructuur verbeterd. Het vormt een be- schermlaagje om de beschadigde delen van het haar en zorgt direct voor herstel ervan. Bovendien krijgt je haar er een gezonde uitstraling van!

Hebben we je geïnspireerd? Ga naar jouw dichtstbijzijnde BrainWash salon!


Heb jij een vraag over het knippen, kleuren, stylen of verzorgen van je haar? Stel een vraag aan onze expert!

Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert