BrainWash Over de Vloer

Nu ook voor jouw medewerkers!
BrainWash Over de Vloer is nu ook beschikbaar voor bedrijven en instellingen. Met onze service voor knippen en föhnen op locatie bezoeken we niet langer alleen consumenten thuis, maar kunnen we ook aan de slag op jouw werkplek.

Knippen op kantoor

Met onze BrainWash over de Vloer service bieden wij de mogelijkheid om de medewerkers van jouw bedrijf of instelling op locatie te knippen en föhnen. Elke donderdag en-/of vrijdag sturen wij onze zeer ervaren topstylist op pad, met alle benodigdheden om een professionele knip- en föhnservice te bieden. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de plek na afloop netjes wordt achtergelaten.

Over de Vloer

Service en gemak voor jouw personeel

Wij zijn ervan overtuigd dat het bieden van deze service een geweldige toevoeging kan zijn voor de personeelsleden van jouw bedrijf. Het geeft de medewerkers de mogelijkheid om heel even te ontspannen en er op hun best uit te zien, zonder dat ze daarvoor naar een kapsalon hoeven te gaan. Momenteel bieden wij deze service exclusief aan in Vlissingen en de directe omgeving.

Meer informatie?

Heb je interesse in de “Brainwash Over de Vloer” service voor jouw bedrijf of (zorg)instelling, dan kun je per email contact op nemen met Leonie van Leeuwen: Leonie@provalliance.nl

Nieuws

Op 10 mei a.s. staat BrainWash Over de Vloer op de grote jaarmarkt in Vlissingen. Zien we je daar?

Stapelkorting

Probeer BrainWash Over de Vloer nu ook en maak gebruik van onze tijdelijke stapelkorting*.

Je korting kan in totaal oplopen tot €10,-.  Dit wil je niet missen.

BrainWash Stapelkorting

 

* Deze actie is uitsluitend geldig bij BrainWash Over de Vloer boekingen, niet in de salon. De korting kan oplopen tot €10,-. Geldig tot 31 mei 2024. Niet inwisselbaar tegen contanten.