FERRARI VAN DE ZAAK?

Helaas, dat zit er niet in. Maar BrainWash is wel het allerleukste bedrijf om voor aan de slag te gaan! Je wordt gewaardeerd om wie je bent. We zijn no nonsens en houden van ons werk. Daarnaast zijn we super flexibel, dus als jij op donderdag liever postzegels verzamelt dan aan het werk bent, is dat ook goed.

Waarom brainwash?
Het mag duidelijk zijn dat de grootste kappersketen van Nederland meer carrièremogelijkheden heeft dan welke kappersorganisatie dan ook, in creatief- en zakelijk opzicht, maar ook wat betreft je persoonlijke ontwikkeling!

Wij zijn op zoek naar jou als je ambitieus bent, jezelf echt wilt ontwikkelen, niet snel opgeeft en houdt van werken met een lach. BrainWash heeft als slogan: mooi haar voor een mooie prijs. En dit willen we doen met ‘’mooie mensen’’. Met ‘’mooie mensen’’ bedoelen we alle collega’s die iedere dag oprecht gemotiveerd en met enthousiasme klaar staan voor onze klanten. We houden van een drukke en volle salon en raken niet snel in paniek. We doen het samen.

We luisteren naar jou en jouw wensen, je mogelijkheden en uitdagingen. Of het nu gaat om voor jou passende werktijden, omscholing tot kapper, een goed salaris of een ambitieuze carrière, we nemen je serieus als jij jezelf serieus neemt!

DUS: leerling kappers, allround haarstylisten, salon leidinggevenden, herintreders, oud collega’s en omscholers: we nodigen je van harte uit om jouw vragen te mailen of ons te bellen en we beloven je dat we werk maken van jouw ideale baan! Geen vraag is te gek, wij houden van uitdagingen en oplossingen en zeggen niet snel ‘’nee’’.

We zien uit naar je reactie!

Namens BrainWash

Wil je meer informatie over onze vacatures, de leukste functies of heb je een algemene vraag over werken bij BrainWash? Stel je vraag dan gemakkelijk in de chat aan de rechter kant!