Alphen a/d Rijn Ridderhof

Ridderhof 15, 2402 EM Alphen a/d Rijn

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag gesloten

Op zoek naar een goede kapper in Alphen a/d Rijn. Wij verwelkomen je graag bij BrainWash Alphen a/d Rijn Ridderhof. Je vindt ons op Ridderhof 15. Bij ons staan kwaliteit en een scherpe prijs centraal. Zo betaalt iedereen bij BrainWash kappers dezelfde lage prijs en werken wij zonder afspraak. Je kunt dus zo bij ons binnenlopen, precies wanneer het jou uitkomt en ook op maandag en in de avonduren.

Routebeschrijving

Vacatures Alphen a/d Rijn Ridderhof

Voor onze salon in Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een haarstylist. Woon jij in de buurt van Alphen aan den Rijn en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Voor onze salon in Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een salonassistent. Woon jij in de buurt van Alphen aan den Rijn en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Voor onze salon in Alphen aan den Rijn zijn wij opzoek naar een BBL stagiaire. Woon jij in de buurt van Alphen aan den Rijn en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Voor onze salon in Alphen aan de Rijn zijn wij opzoek naar een haarstylist. Woon jij in de buurt van Alphen aan de Rijn en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Voor onze salon in Alphen aan de Rijn zijn wij opzoek naar een stagiaire. Woon jij in de buurt van Alphen aan de Rijn en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Solliciteer direct
Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert