Hoofddorp

Burgemeester van Stamplein 48, 2132 BH Hoofddorp

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag gesloten

Op zoek naar een goede kapper in Hoofddorp. Wij verwelkomen je graag bij BrainWash Hoofddorp. Je vindt ons op Burgemeester van Stamplein 48. Bij ons staan kwaliteit en een scherpe prijs centraal. Zo betaalt iedereen bij BrainWash kappers dezelfde lage prijs en werken wij zonder afspraak. Je kunt dus zo bij ons binnenlopen, precies wanneer het jou uitkomt en ook op maandag en in de avonduren.

Routebeschrijving

Vacatures Hoofddorp

Voor onze salon in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een salonleiding. Woon jij in de buurt van Hoofddorp en ben jij op zoek naar een baan in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Voor onze salon in Hoofddorp zijn wij opzoek naar een haarstylist. Woon jij in de buurt van Hoofddorp en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Voor onze salon in Hoofddorp zijn wij opzoek naar een salonassistent. Woon jij in de buurt van Hoofddorp en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Solliciteer direct
Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert