Schijndel

Hoofdstraat 115, 5481 AD Schijndel

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 17:00
Zondag gesloten

Op zoek naar een goede kapper in Schijndel. Wij verwelkomen je graag bij BrainWash Schijndel. Je vindt ons op Hoofdstraat 115. Bij ons staan kwaliteit en een scherpe prijs centraal. Zo betaalt iedereen bij BrainWash kappers dezelfde lage prijs en werken wij zonder afspraak. Je kunt dus zo bij ons binnenlopen, precies wanneer het jou uitkomt en ook op maandag en in de avonduren.

Routebeschrijving

Vacatures Schijndel

Voor onze salon in Schijndel zijn wij op zoek naar een BOL leerling. Woon jij in de buurt van Schijndel en ben jij op zoek naar een stageplek in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Voor onze salon in Schijndel zijn wij opzoek naar een haarstylist. Woon jij in de buurt van Schijndel en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Voor onze salon in Schijndel zijn wij opzoek naar een haarstylist voor 24-32 uur per week. Woon jij in de buurt van Schijndel en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Solliciteer direct
Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert