Zwolle Assendorp

Assendorperstraat 104, 8012 CC Zwolle

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 18:00
Zondag gesloten

Op zoek naar een goede kapper in Zwolle. Wij verwelkomen je graag bij BrainWash Zwolle Assendorp. Je vindt ons op Assendorperstraat 104. Bij ons staan kwaliteit en een scherpe prijs centraal. Zo betaalt iedereen bij BrainWash kappers dezelfde lage prijs en werken wij zonder afspraak. Je kunt dus zo bij ons binnenlopen, precies wanneer het jou uitkomt en ook op maandag en in de avonduren.

Routebeschrijving

Vacatures Zwolle Assendorp

Voor onze salons in Zwolle zijn wij opzoek naar haarstylisten voor 20-38 uur per week. Woon jij in de buurt van Zwolle en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Voor onze salon in Zwolle zijn wij opzoek naar een haarstylist voor 20-24 uur per week. Woon jij in de buurt van Zwolle en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Voor onze salon in Zwolle zijn wij opzoek naar een haarstylist voor 32-38 uur per week. Woon jij in de buurt van Zwolle en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Voor onze salon in Zwollen Assendorp zijn wij opzoek naar een haarstylist. Voor 32-38 uur per week. Woon jij in de buurt van Zwollen Assendorp en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Solliciteer direct
Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert