SHEILA SLUIMER


Hoi, wie ben je?
Ik ben Sheila Sluimer, 33 jaar en vanaf mijn 19e werkzaam bij BrainWash. Bij BrainWash ben ik gestart als Haarstylist. Tijdens deze periode heb ik BrainWash zien groeien tot de grootste kappersformule van Nederland. Stiekem enorm trots dat BrainWash de grootste kappersformule is geworden en ik daar nog steeds onderdeel van ben.

Wat is je huidige functie en hoe ben je gestart bij BrainWash?
Inmiddels ruim 3 jaar Recruiter voor de formules BrainWash, Team Kappers en Cosmo Hairstyling. In 2017 ben ik bij BrainWash komen werken als Haarstylist, na 5 jaar werd ik leidinggevende van mijn eerste salon. Daarna ben ik een korte periode Regiomanager geweest. In mijn functie als Regiomanager kreeg ik met HR gerelateerde zaken te maken, die mij erg aanspraken. Nadat BrainWash in 2018 fuseerde met Cosmo Hairstyling en Team Kappers heb ik de kans gekregen om op de HR-afdeling aan de slag te gaan als Recruiter.

Wat houd je functie in en hoe ziet jouw week er uit?
Als Recruiter ben ik verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Naast deze dagelijkse taken heb ik inmiddels een flink netwerk opgebouwd met verschillende scholen door het hele land. Bij verschillende scholen neem ik deel aan werkveldcommissies en coördineer ik verschillende projecten zoals onze eigen Provalliance klassen bij verschillende scholen.

Wat is jouw ambitie en/of je droom binnen het kappersvak?
Mijn ambitie op dit moment is Provalliance op de kaart zetten voor alle toekomstige stylisten en juniorstylisten. Iedereen kennis laten maken met onze prachtige formules en welke mogelijkheden onze organisatie biedt.

Mijn droom is door het hele land Provalliance klassen te starten, zodat we ieder jaar weer nieuwe talenten kunnen verwelkomen binnen onze organisatie.

Wat vind je leuk aan het kappersvak?
De doelgroep vind ik erg leuk, creatieve mensen met een passie voor het vak!

Wat vind je leuk aan BrainWash?
De kansen die je binnen de organisatie krijgt, of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling of het opzetten van projecten. De organisatie geeft de ruimte jezelf te ontwikkelen en dat wil toch iedereen!

Welke tips heb je voor (toekomstige) collega’s?
Durf je ambities uit te spreken en dan merk je snel welke kansen je binnen BrainWash krijgt. Dus ben jij ambitieus en hou je van het kappersvak? Dan ben je bij BrainWash zeker op de juiste plek!