Verlengde lockdown

Helaas hebben we gisteren gehoord in de persconferentie dat de salons nog zeker 3 weken langer dicht moeten blijven. We vinden het uiteraard zeer jammer dat we nog langer moeten wachten tot we onze klanten weer mooi kunnen maken. Dit betekent dat de afspraken die de komende tijd gepland stonden, toch weer verzet moeten worden.

Online inchecken

Omdat wij de klanten met een afspraak graag voorrang willen geven bij de mogelijke heropening vanaf 10 februari, zullen de salons zo snel mogelijk al deze klanten persoonlijk contacteren middels een telefoontje, of een e-mail. Op dit moment is het daarom even niet mogelijk om zelf in te checken. Vanaf zaterdag 16 januari om 12:00 uur is het weer mogelijk om zelf online in te checken.

Nog niets gehoord? 

Soms hebben we helaas geen juist e-mailadres of telefoonnummer beschikbaar of is het niet gelukt om een klant te bereiken. In dat geval raden we je aan, om zelf contact op te nemen met de salon. Alle salons zijn telefonisch bereikbaar, je vindt het telefoonnummer van jouw salon via de salonpagina. Of je kunt vanaf zaterdagmiddag 12:00 uur zelf opnieuw inchecken op een moment na 10februari dat jou goed uitkomt. Zo help je ons om jou toch zo snel mogelijk opnieuw in te plannen voor een afspraak.

We hopen je snel van jouw corona-coupe af te mogen helpen!