Corona hygiëne maatregelen

Wij dragen in onze professionele kapsalons zorg voor een veilige en verantwoorde behandeling en werkomgeving voor onze klanten en haarstylisten. Wij treffen ten tijde van Covid-19 (corona) verregaande hygiëne maatregelen, zoals beschreven in ons corona hygiëne protocol.

Onze 10 hygiëne regels

1. Elke klant checkt vooraf in, dit kunnen wij rechtstreeks in de salon voor u doen of u kunt dit zelf online of telefonisch doorgeven. Wij registreren uw contactgegevens zodat wij u zo nodig later kunnen bereiken.

2. Uw haarstylist doet een intake om te bespreken of u gezondheidsklachten heeft, die kunnen duiden op corona. In dat geval verwelkomen wij u niet.

3. Vanaf 6 november 2021 is het dragen van een mondkap in de salon verplicht. Dit geldt uiteraard voor alle klanten & stylisten.

4. Bij aankomst in de salon desinfecteert u uw handen met handzeep en hydroalcoholische gel. Herhaal dit zo vaak als u wilt.

5. Uw haarstylist desinfecteert de handen continu, en wast de handen grondig met handzeep voor en na elke klant.

6. Dagelijks worden gereedschap, werkplek, kapstoel en wasunit gereinigd. Gedeelde ruimtes in de salon worden elk uur schoongemaakt.

7. Elke klant krijgt een schone kapmantel en handdoek. Na uw bezoek wassen wij deze op 60oC.

8. Het wordt geadviseerd om altijd 1,5 meter afstand aan te houden en wij beperken het aantal klanten in de salon tot 1 per 5 m2. Wij vragen u om alleen te komen, en per kind maximaal één volwassene.

9. U kunt uw behandeling uitsluitend middels PIN of mobiel betalen.

10. We blijven altijd naar elkaar luisteren om voor iedereen een veilige en verantwoorde behandeling te garanderen.

Om de gezondheid van zowel onze klanten, als het personeel van Brainwash te beschermen, vragen wij je om met (lichte) klachten thuis te blijven. Indien je kort voor je afspraak klachten krijgt, verzoeken we je om de afspraak te verzetten naar een andere datum. Dit kun je gemakkelijk doen door contact op te nemen met de desbetreffende salon.