8
Anoniem

12 augustus - 2021

Helaas werd ik een half uur later dan afgesproken pas geholpen. Het knipresultaat was volledig naar wens. Verbeterpunt is dus: zorg dat een klant niet zolang hoeft te wachten.
8
Anoniem

25 juli - 2021

Zeer tevreden alleen ben ik gewend dar het föhnen erbij in zit
7
Marion Meijboom

22 juli - 2021

Op 13 juli was ik bij Brainwash Warnsveld voor knippen en kleuren. Na ongeveer 10 minuten inwerktijd zag de kapster tot haar schrik dat er iets niet goed ging. De bedoeling was lichtblond, mijn eigen kleur, maar het werd erg donker. Waarschijnlijk is er een verkeerde tube verf gebruikt. Dus uitspoelen, ontkleuren, toner, enz. Ik was niet blij met het uiteindelijke resultaat, omdat dit niet was wat ik wilde en later thuis, bij daglicht vond ik het echt vreselijk. Het was helemaal rossig en paste echt niet bij mij, het maakte mijn gezicht ook vaak en dof. Anderen vonden de kleur ook absoluut niet mooi, dus ik heb een nieuwe afspraak gemaakt. Afgelopen dinsdag had ik een nieuwe afspraak en ben ik geholpen door een andere kapster. Manon van half één tot kwart over vijf met me bezig geweest en zij heeft echt tijd noch moeite gespaard om mijn haarkleur zoveel mogelijk te herstellen. De uiteindelijke kleur is nu nog steeds donkerder dan mijn bedoeling was en niet zo blond als ik had gewild, maar het is niet rossig meer en heeft wel een natuurlijke kleur. Na twee hele middagen in de kapsalon heeft mijn haar nu dus helaas niet mijn eigen kleur, maar ik ben wel heel blij met de zorg en aandacht die Manon aan het herstel heeft besteed. Bij deze dus een hele dikke pluim voor Manon!!!
9
Anoniem

10 juli - 2021

Heerlijk dat je online je afspraak kunt maken. Nu hoef je nooit meer lang te wachten. De kapster was heel aardig, rustig en ze nam alle tijd. Tevreden dus!
9
Anoniem

09 juli - 2021

Prima snelle service
8
Anoniem

25 juni - 2021

Had mijn twijfels over het resultaat toen ik de salon uitliep, maar toen ik uiteindelijk thuis kwam zag ik dat het heeel mooi was geworden
10
Anoniem

22 juni - 2021

Super leuk geknipt en voordelige prijs.
9
Yvonne Overmulder

13 juni - 2021

Dit was een perfecte kapster. Die begreep wat ik bedoelde
8
Anoniem

03 juni - 2021

Een zeer prettige kapster, die goed luisterde na mijn wensen, een pluim voor haar
9
Ria Janssen-Deegens

03 juni - 2021

Vriendelijk , duidelijk en meedenkend .