BrainWash Behandelingen

Nooit meer een hartverzakking bij het afrekenen, want met onze behandelingen weet je precies waar je aan toe bent als je in de stoel zit voor jouw nieuwste look!

 

 

Vanaf nu kies je je behandeling op basis van je haarlengte:
Kort – Half lang – Lang.

BrainWash Behandelingen

BrainWash Voordelen

 

  • Knippen binnen 6 weken is 2,50 euro korting

  • 3 behandelingen of meer ontvang je 5 euro korting

  • Studenten 2,50 euro korting van maandag t/m donderdag op knippen.

  • 2x BrainWash Professional product is 18,- euro i.p.v. 20 euro

  • 3x BrainWash Professional product is 25,- euro i.p.v. 30 euro

Bij BrainWash Kappers hebben we onze behandelingen nu nog makkelijker gemaakt! Onze knip & kleur pakketen zijn vervangen door behandelingen met toevoegingen. Kies voor een uitgroei kleurbehandeling, een balayage / Highlights of bijvoorbeeld een permanent. Na het kiezen van je behandeling op basis van je haarlengte, kan je nog een toevoeging kiezen zoals: een masker, extra verzorging voor je haar of een herstel behandeling enz.

 

Opzoek naar advies omtrent het pakket wat je had en welke behandeling daar nu bij het beste bij past? Bezoek onze salon of maak een afspraak en vraag het aan de stylist bij aankomst van je afspraak.

Wassen, Knippen en drogen

Toe aan een fris geknipt kapsel? Eerst even wassen, de oude gel eruit, anders is het haar lastig te knippen. Onze stylist knipt het haar, zo je coupe weer terug naar normaal. Onze stylist werkt mogelijk bij met een tondeuse. Zo brengen we het haar in de gewenste lengte en drogen we het even snel na.

Knippen, wassen en drogen

Kort haar            € 25
Half lang haar   € 25
Lang haar           € 25

Naast de behandeling knippen, wassen en drogen kan je kiezen voor extra toevoegingen of een aanbevolen combinatie. Zoals: kleuren, balayage, model drogen, föhnen, opsteken of watergolven. Dit is niet los te boeken.

Verzorging

Na de knip of kleurbehandeling kan je ervoor kiezen om het haar extra te laten verzorgen. De stylist neemt extra de tijd door het haar van een haarmasker te voorzien. Deze toevoeging is niet los te boeken.

Verzorging

Kort haar            € 5,00
Half-lang haar  € 5,00
Lang haar           € 5,00

Modeldrogen

Na de knip of kleurbehandeling kan je ervoor kiezen voor modeldrogen. De stylist neemt dan even de tijd om je haar mooi te drogen en in model te brengen. Deze toevoeging is niet los te boeken.

Modeldrogen

Kort haar            € 7,50
Half lang haar   € 15,00
Lang haar           € 15,00

Föhnen / Opsteken / Krullen / Stijlen

Föhnen: Na de knip of kleurbehandeling kan je ervoor kiezen om het haar te laten föhnen. De stylist neemt dan extra de tijd om je haar op een mooie manier te drogen, te borstelen en te stylen.

Opsteken: Je kan ervoor kiezen om het haar te laten opsteken. De stylist neemt extra de tijd om je haar op een mooie manier stijlvol op te steken.

Krullen: De stylist neemt extra de tijd om je haar op een mooie manier te krullen.

Stijlen: De stylist neemt extra de tijd om je haar op een mooie manier stijlvol glad te maken.

 

Föhnen / Opsteken / Krullen / Stijlen

Kort haar (wassen, föhnen)                                                                         € 25,00
Half lang haar (wassen, föhnen / opsteken / stijlen / krullen)    € 32,50
Lang haar (wassen, föhnen / opsteken / stijlen / krullen)            € 32,50

Wassen, Knippen, drogen kinderen t/m 11 jaar

De knipbehandeling voor kinderen is goedkoper tussen maandag en donderdag. Vrijdag tot en met zaterdag is het de reguliere prijs.

Wassen, knippen, drogen kinderen t/m 11 jaar

Maandag tot donderdag           € 20,00
Vrijdag tot zaterdag                    € 25,00

Uitgroei kleuren

Binnen 6 weken na vorige kleurbehandeling, kan het haar weer bij gekleurd worden. Bij het kleuren van de uitgroei raden wij altijd aan om verzorging erbij te nemen. Boek deze combinatie online, om zo het haar goed te beschermen. Uiteraard is het mogelijk om deze behandeling ook te combineren met knippen, modeldrogen en highlights.

Uitgroei kleuren

Kort haar            € 35,00
Half lang haar   € 35,00
Lang haar           € 35,00

Gehele haar kleuren

Bij het kleuren van het hele haar, raden wij altijd aan om verzorging erbij te nemen. Boek deze combinatie online, om zo het haar goed te beschermen. Uiteraard is het mogelijk om deze behandeling ook te combineren met knippen, modeldrogen en highlights. Niet in combinatie te boeken met een toner of uitgroei kleur.

Gehele haar kleuren

Kort haar            € 42,50
Half lang haar   € 50,00
Lang haar           € 50,00

Highlights - Maximaal 15 folies

Highlights tot 15 folies. Uiteraard is het mogelijk in combinatie met 1 haar kleuring, extra verzorging, knippen of modeldrogen. Wij adviseren bij deze behandeling ook een toner bij te boeken, om de highlights in te kleuren. Niet in combinatie met balayage.

Highlights

Kort haar            € 30,00
Half lang haar   € 37,50
Lang haar           € 37,50

Highlights - Maximaal 25 folies

Highlights tot 25 nieuwe folies en maximaal 30 oude folies. Uiteraard is het mogelijk in combinatie met 1 haar kleuring, extra verzorging, knippen of modeldrogen. Wij adviseren bij deze behandeling ook een toner bij te boeken, om de highlights in te kleuren. Niet in combinatie met balayage.

Highlights

Kort haar            € 42,50 
Half lang haar   € 50,00

Lang haar           € 50,00

Highlights - tot 35 folies

Highlights tot 35 nieuwe folies en maximaal 30 oude folies. Uiteraard is het mogelijk in combinatie met 1 haar kleuring, extra verzorging, knippen of modeldrogen. Wij adviseren bij deze behandeling ook een toner bij te boeken, om de highlights in te kleuren. Niet in combinatie met balayage.

Highlights

Kort haar            € 55,00 
Half lang haar   € 62,50 

Lang haar           € 62,50  

Highlights - tot 45 folies

Highlights tot 45 nieuwe folies. Uiteraard is het mogelijk in combinatie met 1 haar kleuring, extra verzorging, knippen of modeldrogen. Wij adviseren bij deze behandeling ook een toner bij te boeken, om de highlights in te kleuren. Niet in combinatie met balayage.

Highlights

Half lang haar   € 75,00
Lang haar           € 75,00

Highlights - tot 55 folies

Highlights tot 55 nieuwe folies. Uiteraard is het mogelijk in combinatie met 1 haar kleuring, extra verzorging, knippen of modeldrogen. Wij adviseren bij deze behandeling ook een toner bij te boeken, om de highlights in te kleuren. Niet in combinatie met balayage.

Highlights

Half lang haar   € 87,50 
Lang haar           € 87,50 

Losse Toners

Uitsluitend te boeken in combinatie met highlights.

Losse Toners

Kort haar            € 17,50 
Half lang haar   € 22,50

Lang haar           € 22,50

Balayage

Balayage geeft een zonnig en natuurlijk effect aan je haarkleur. Een voordeel van een balayage is dat het amper een uitgroei geeft. De toner is inbegrepen, vergeet niet je masker bij te boeken.

Balayage

Half lang haar   € 112,50
Lang haar           € 112,50 

Permanent

Bij het kiezen van een permanent, raden wij aan om er verzorging bij te boeken. Uiteraard kan de behandeling worden gecombineerd met andere toevoegingen zoals: een watergolf, knippen of föhnen.

Permanent

Kort haar            € 62,50 
Half lang haar   € 70,00

Lang haar           € 70,00

Watergolven

Na de knip of kleurbehandeling kan je ervoor kiezen om het haar te laten watergolven. De stylist neemt extra de tijd door nat haar met een hair conditioner op rollen te draaien. Het haar droogt vervolgens (met een haardroger of onder een droogkap) op deze rollen, waarna het haar wordt los gemaakt en wordt gekamd. Doordat het haar vooral nat was, en tijdens het droog worden is opgerold, krijgt het haar een tijdelijke krul. De watergolven in haar zijn slechts tijdelijk. Bij een flinke regenbui of een douchebeurt, zal het haar weer stijl worden. Deze toevoeging is niet los te boeken. Beschikbaar bij geselecteerde salons.

Watergolven

Kort haar            € 25,00 
Half lang haar   € 32,50

Lang haar           € 32,50