BrainWash Dordrecht Maaskant-erf

Maaskant-erf 241
3315KR Dordrecht

Openingstijden

Hi! Welkom op de salonpagina van BrainWash Kappers Dordrecht Maaskant-erf . Maak via deze pagina eenvoudig een afspraak via de boekingsknop.

In de salon van BrainWash Dordrecht Maaskant-erf kan je terecht voor knippen, stylen, verzorging, knip & kleur pakketten en kleuren. Bekijk via onze prijslijst alle behandelingen. Bij alle salons van BrainWash Kappers, waaronder de kapsalon van BrainWash Dordrecht Maaskant-erf bieden ook een breed scala aan haarproducten van BrainWash Professional en Matrix. Bekijk hier onze catalogus.

Bekijk hieronder de standaard openingstijden van BrainWash Kappers Dordrecht.

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 20:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 20:00
  • Vrijdag 09:00 - 20:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten

Ervaringen

9
Anoniem

22 mei - 2023

Ik ben recent geweest binnen de kapsalon in Dordrecht Stadspolders. Ik werd hier vriendelijk te woord gestaan door een kapster die op dat moment alleen in de kapsalon werkte. Ik besloot mijn haar een stuk korter te knippen en wilde graag weer terug naar het kapsel dat ik had op mijn trouwdag omdat ik later die week mijn trouwdag ging vieren en dezelfde look wilde hebben. Ik vond het spannend of dit zou lukken omdat dit een grote verandering was. Het eindresultaat was fenomenaal ! Ondanks de drukte in de kapsalon en een hele onvriendelijke klant die heel ongeduldig was, bleef de kapster vriendelijk en attent, ik kan me voorstellen dat zij dit een hele vervelende ervaring vond, maar ook hierin toonde zij zich heel professioneel, een dikke pluim voor deze kapster ! indien gewenst kan ik de naam van deze kapster opzoeken in de mail, de volgende keer ga ik zeker weer naar deze kapsalon, en dan hoop ik deze kapster weer te treffen !
8
Anoniem

07 mei - 2023

Fijn geholpen met uitzoeken van de kleur