Someren

Postelstraat 37, 5711 EM Someren

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 17:00
Zondag gesloten

Op zoek naar een goede kapper in Someren. Wij verwelkomen je graag bij BrainWash Someren. Je vindt ons op Postelstraat 37. Bij ons staan kwaliteit en een scherpe prijs centraal. Zo betaalt iedereen bij BrainWash kappers dezelfde lage prijs en werken wij zonder afspraak. Je kunt dus zo bij ons binnenlopen, precies wanneer het jou uitkomt en ook op maandag en in de avonduren.

Routebeschrijving

Vacatures Someren

Voor onze salon in Someren zijn wij op zoek naar een kapper/kapster voor 28 per week. Woon jij in de buurt van Someren en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Voor onze salon in Someren zijn wij op zoek naar een 3e jaars BOL leerling. Woon jij in de buurt van Someren en ben jij op zoek naar een stageplek in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Voor onze salons in Asten en Someren zijn wij op zoek naar een 3e jaars BOL leerling. Woon jij in de buurt van Asten of Someren en ben jij op zoek naar een stageplek in de kappersbranche? Solliciteer dan nu via de oranje knop en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Solliciteer direct
Haartrends
in je mailbox?

Volg ons op
Facebook
Hou je van kort?
Twitter!
Instagram
inspireert