Werken bij BrainWash?

09 oktober 2023

Ja je leest het goed! We zijn op zoek naar haarstylisten, salonleidingen, junior stylisten en nog veel meer… Wij weten natuurlijk dat BrainWash het allerleukste bedrijf is om voor te werken en waarom? Dat delen we graag met jullie. In deze blog geven we 7 redenen waarom BrainWash zo’n leuke plek is om aan de slag te gaan.

7 redenen waarom je bij BrainWash wil werken

1. BrainWash biedt verschillende functies en doorgroeimogelijkheden

Het mag duidelijk zijn dat de grootste kappersketen van Nederland meer carrièremogelijkheden heeft dan welke kappersorganisatie dan ook. Je kunt hier doorgroeien in creatief- en zakelijk opzicht, maar ook wat betreft je persoonlijke ontwikkeling. Kom maar op met je ambitie!

Binnen BrainWash zijn er ontzettend veel functies, denk aan: Haarstylist, Salonleiding, Regiomanager, Regiotrainer, Operationeel manager of Brandmanager. Ben je een scholier die op zoek is naar een leuke stageplek? Ook dat kan bij BrainWash! Bekijk snel de vacatures.

2. BrainWash is flexibel

Bij BrainWash vinden we het belangrijk dat jij je lekker voelt. Dus als jij op donderdag liever postzegels verzamelt dan aan het werk bent, is dat ook goed. Geen vraag is te gek, we houden van uitdagingen en oplossingen en zeggen niet snel nee.

3. BrainWash is uniek

BrainWash is een unieke kappersformule met mooi haar zonder poespas. Wat ons uniek maakt is onder andere onze manier van communiceren: we nemen geen blad voor ons mond en houden van een goede grap. Dit doen we ook onderling, dus dit zorgt voor een prettige informele sfeer op je toekomstige werkplek. Lekker toch?

4. BrainWash is altijd in de buurt

Met 170 salons door het hele land is BrainWash de grootste kappersketen in Nederland. Dit betekend dat de kans groot is dat er een salon te vinden is bij jou in de buurt! Hierdoor hoef je nooit ver te reizen naar je werk.

5. BrainWash geeft mogelijkheden in persoonlijke en vaktechnische trainingen

Bij BrainWash vinden wij het ontzettend belangrijk dat iedereen helemaal zichzelf kan zijn en de mogelijkheid krijgt om zich op alle vlakken te ontwikkelen. Dit doen wij onder andere door middel van onze BrainWash educatie. We hebben 14 regiotrainers die door het hele land trainingen geven en daarnaast geven wij vanuit onze ProvAcademy in Rotterdam inspirerende, motiverende en vooral heel gezellige trainingen. Hierdoor word je nog beter in hetgeen wat je al kan!

6. Ben je nog niet opgeleid tot haarstylist?

BrainWash heeft bij verschillende scholen een eigen bedrijfsklas op de kappersopleiding. Je profiteert tijdens de opleiding van de beste begeleiding binnen een BrainWash salon, leuke gastlessen vanuit onze eigen ProvAcademy en uiteindelijk na jouw opleiding een baangarantie bij BrainWash! Kijk voor meer informatie op onze site.

7. Ken je iemand die een baan zoekt?

Laat deze persoon solliciteren voor de functie van haarstylist of salonleiding bij BrainWash! Heeft hij/zij een contract aangeboden gekregen bij BrainWash kappers? Wanneer hij/zij de proeftijd met succes heeft doorlopen ontvang jij een jaar lang gratis knippen!

Bekijk hier meer informatie over deze toffe actie.

Heb jij ook zin in een bakkie met ons? Bekijk dan snel alle openstaande vacatures en reageer!

Wil je meer informatie over onze vacatures, de leukste functies of heb je een algemene vraag over werken bij BrainWash? Stel je vraag dan via onze live chat op deze pagina.